Back to Question Center
0

Hvad er forskellen mellem WordPress.com og WordPress.org? - Semalt giver svaret

1 answers:

Hvis du planlægger at udvikle et websted, skal du vælge WordPress platformen for at få den bygget. Ifølge et estimat har WordPress over 30 procent af internettet og er en af ​​de mest berømte platforme. Det byder på masser af temaer, funktioner, muligheder og ting at vælge imellem. Men før du vælger WordPress, skal du være bekendt med forskellen mellem wordpress.com og wordpress - swiss franc for sale.org. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, har bemærket, at selvom forskellen er mindre, skal du have en ide om, hvordan man skal vælge og hvordan man kan bygge et websted på en bedre måde.

Begreber og mål

WordPress er navnet, der ikke kræver nogen introduktion. Dette værktøj har mange hjemmesider på et stort antal servere på internettet. I stedet for direkte upload af filer til serverne til oprettelse af websteder, kan du bruge WordPress til at oprette backend-filer og få dem publiceret på en bedre måde. Til dette skal du oprette, administrere og redigere alle websiderne og oprette kvalitetsindhold, blogindlæg og uploade masser af billeder. Wordpress er en form for content management system af web udvikling jargons. Dette open source-system har givet sine brugere masser af muligheder og funktioner at vælge imellem. Værktøjet, kendt som WordPress.org, er hvor du hurtigt kan få fat i kopier af softwaren og det arbejde, du har gjort. Det er et selvstændigt hostet program, og du får ikke det rettede domænenavn. Du kan oprette så mange hjemmesider på denne platform som muligt uden at have et domænenavn og en separat server. Wordpress.com, på den anden side, er blevet grundlagt af Matt Mullenweg og tilhører Automattic. Det er her du kan have et særskilt domænenavn og kan opbygge din egen hjemmeside på en bedre måde. WordPress.com er en professionel service, der drives af masser af funktioner..Du kan offentliggøre indholdet og fremme dit websted, når du har betalt gebyret for et domæne og webhostingfirmaet.

Priserne

Forskellige mennesker undersøger WordPress og ser efter måder at oprette gratis hjemmesider på, og det er kun muligt, når du har wordpress.org. Men hvis du bruger wordpress.com, så skal du betale et gebyr både for domænenavnet og hosting. Nogle virksomheder giver dog deres brugere mulighed for gratis underdomæner, selv når de bruger wordpress.com.

WordPress.com kan operere på et system med betalt version og har masser af funktioner. Hvis du søger at opbygge en professionel hjemmeside, er prisen om året noget fra $ 19 til $ 25. Du kan opgradere dit wordpress.org website og få tilpassede designs. Et stort antal pakker er tilgængelige, og priserne varierer fra et hostingfirma til et andet.

Design og temaer

Hvis du har brugt en gratis hjemmeside på wordpress.org, er der chancer for, at du vil have begrænset adgang til design og temaer. Men hvis du bruger et wordpress.com website, så kan du få masser af designs og temaer at vælge imellem. Din hjemmeside kan bygges mere professionelt og utroligt med wordpress.com, og du bliver tilbudt masser af designfunktioner samt webstedsskrifter.

Funktioner og plugins

Ligesom design og temaer kan du få masser af funktioner og plugins i wordpress.org, mens wordpress.com tilbyder langt flere funktioner, og plugins er uden for dine forventninger.

Når du først har besluttet at udvikle et websted, er dit sidste skridt at søge efter et pålideligt værtsfirma og betale for et wordpress.com-websted.

November 29, 2017