Back to Question Center
0

Hvor farlig er Black Hat SEO? Semalt Ekspert Bekymringer

1 answers:

Vi ved, at forskellige webmastere bruger black hat SEO teknikker til at forbedre deres websites placering i søgemaskinerne . De bruger masser af metoder til at nå toppen af ​​søgemaskinerne og er onde.

Her vil Igor Gamanenko, en topekspert fra Semalt , give dig nogle tips om, hvordan du genkender sort hat SEO for at få god rang for dit websted på internettet.

Blackhat SEO

Blackhat SEO er en ulovlig teknik til at generere søgemaskine trafik. Der er mange links, og ankertekster er udviklet imod Google's regler og forskrifter. Din hjemmeside vil blive forbudt af søgemaskiner, hvis du er involveret i den sorte hat SEO teknikker - eleaf mini is tick 30w manual. Du kan blive straffet og skal stå over for mange problemer for at spammere internettet. Artikler på sådanne websteder er skrevet uden at opretholde kvalitet. Deres linjer har mange stave- og grammatikfejl, og nøgleord bruges her og der. I mellemtiden har nogle SEO-eksperter omtalt sort hat SEO til at narre deres kunder, såsom syndiq8.com og blachhatseo.com. Hvis du bruger tjenester fra nogen af ​​disse virksomheder, får du muligvis ikke de ønskede resultater.

Det er rigtigt, at alle internetbrugere har oplevet e-mail-spam..Vi modtager e-mails med forvirrende meddelelser og vedhæftede filer. Undgå disse e-mails er vigtig. Plus, du skal aldrig klikke på disse vedhæftede filer. Søgeordspamming, søgemaskine spam og artikel spam er de tre store teknikker for sort hat SEO.

Alt SEO er ikke ondt

Søgemaskinerne ser med stor vægt på, om du har lavet hvid hat SEO eller sort hat SEO. Placeringen af ​​dit websted afhænger af de strategier, du har brugt hidtil. Det er vigtigt at håndtere svaghederne og slippe af med sort hat SEO, hvis du ønsker at forbedre din virksomhed på internettet. Blackhat SEO kan forbedre dit websites rang, men det kan ikke gavne dig så længe søgemaskinerne vil forbyde og straffe dit websted inden for dage.

Det er ikke søgemaskinerne, der adskiller de gode hjemmesider og dårlige hjemmesider. Den industri, du arbejder i, er fuld af erfarne webdesignere , marketingfolk og sociale medier. Du vil måske forbinde med personer, der er i juridiske ting. I det hele taget er SEO ikke ondt, da det har både mørk side og lys side. Den mørke side er, når du gør sort hat SEO, og den hvide side er, når du vælger hvid hat SEO teknikker.

Til dem, der er involveret i sort hat SEO teknikker, foreslår vi, at de i høj grad undgår det. Dette skyldes, at deres indsats vil vise sig at være frugtløs. Deres websites kan ikke få en god søgemaskine rang, og de kan ikke generere nogen kundeemner.

Den uetiske praksis

Eksperterne i sort hat SEO er involveret i uetisk og ulovlig praksis. Men du skal huske, at de websteder, der straffes og forbydes af søgemaskinerne, ikke er sorte hatte. Nogle gange fejler forretningsmændene ikke, hvilken type strategier der passer mest til deres websteder.

November 29, 2017