Back to Question Center
0

Insight to Black Hat Social Media - Semalt Ekspert

1 answers:

Der er to typer søgemaskineoptimering (SEO): White Hat SEO og Black Hat SEO. Black Hat sociale medier udvikler sig i dag og har skabt en avanceret æra af internettet. Det sker, når dine sociale medier bliver angrebet af hackerne, og du bliver narret på mange måder - peru guided tours.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer, at om du driver en lille virksomhed eller en stor, skal du være bekendt med Black Hat SEO og Black Hat Social media. Begge disse metoder skal undgås, hvis du ønsker at drive din virksomhed i livet. Mens forskellige webmastere er begyndt at genkende Black Hat Sociale medier, har mange informationer om, hvordan det påvirker SEO, aldrig været delt.

Introduktion til Black Hat sociale medier

Først og fremmest bør du være bekendt med, hvad Black Hat sociale medier er. Udtrykket "sort hat" refereres til en bestemt type hackere, der bruger ulovlig SEO taktik..De forbliver involveret i at krænke computersikkerhed og skabe mange problemer for dig. Ligesom Black Hat SEO er Black Hat sociale medier ment til at skade din online tilstedeværelse i stor udstrækning. Sociale medier, herunder Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+ har givet os nogle særlige retningslinjer for, hvordan du undgår Black Hat sociale medier, og hvordan du kan forbedre din online tilstedeværelse for at drive kvalitetstrafik til dit websted.

Det er desværre ikke muligt at slippe af med Black Hat sociale medier, da hackere og spammere har implementeret forskellige strategier for at narre brugerne. De forsøger at udnytte dine sociale medier websteder af deres grunde. De ønsker at forbedre placeringen af ​​deres egne hjemmesider, hvilket giver dig tid på internettet, selv når du har været involveret i hvide hat sociale medier praksis.

Nogle eksempler på sociale medier fra Black Hat

Nogle eksempler på sociale medier fra Black Hat køber falske likes og tilhængere og betaler tungt for YouTube-abonnenter. Hvis du er involveret i handlinger for at dele porno hyperlinks, kan dit websteds sikkerhed være i fare. Du bør aldrig bruge programmer til at få automatiske tilhængere på Twitter og Instagram. Plus, du bør undgå at oprette sociale medier konti med falske navne til at generere flere likes, aktier og kommentarer. At skrive negative anmeldelser på siderne på dine konkurrenter er ikke tilladt på internettet. På samme måde bør du ikke skrive positive anmeldelser på dine personlige eller virksomheds sider for at køre flere og flere trafik.

At købe falske stemmer, aktier og tilhængere er ikke en god praksis. Search Engine Land afslører, at sociale medier hjemmesider har strenge regler og regler for at sikre, at deres platforme ikke bruges til ulovlige aktiviteter. De fleste SEO-eksperter ved, at sociale medier hjemmesider spiller en væsentlig rolle for at forbedre placeringen af ​​vores hjemmeside, og de kører meget trafik til vores artikler. Men hvis du er involveret i ulovlig praksis, vil dit websted ikke blive indekseret i søgemaskinerne, og dine sociale medier profiler kan blive forbudt. Du bør aldrig optimere falske konti, og undgå at købe falske anmeldelser online. Facebook og Twitter har for nylig sluttet sig til hænder for at lukke profilerne, der ser ikke-legitime ud og ikke har gode profilbilleder.

November 29, 2017