Back to Question Center
0

Konstruktive rådgivning ved semalt, der holder dig væk fra malware

1 answers:

Malware angiver fejl, der spredes til computere ved brug af internetbrowser. I et ord er det en kort form for ondsindet software, som har potentiale til at ødelægge en computer. Derfor virker det som en sygdom spredt af hackere.

Ponemon Institute-undersøgelsen viser, at næsten femoghalvfems procent af malware ligger i internetbrowseren. I virkeligheden er det muligt for hackere at få adgang til personlige bankoplysninger, når de søger efter saldoen. Det er således nødvendigt for løbende opdatering af computersoftware for at undgå sårbarhed.

Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, tilbyder at sammenligne dette med en tidlig 90'ers bil til en moderne, hvilket selvfølgelig er mere beskyttende. Således gælder det samme for computersoftware, og det kræver en periodisk opdatering.

Overvej Rachel som et eksempel

Damen er en mor med to børn, der hagler fra den nordlige del af Sydney. Hun er også velkendt med computerfærdigheder, men undlader at opdatere sin browser software. Hun indrømmer at undgå vigtigheden af ​​at opgradere sit computersystem på trods af at man får konstante henvendelser. Som et resultat af at holde et gammelt system, gjorde hun det muligt for hackere at indsætte malware i sin computer og tog hendes detaljer. Desuden indrømmer hun at notere transaktioner uden hendes tilladelse..Hendes eksempel er blandt de mange rigtige historier om, hvordan hackere bruger malware. For eksempel anslår Australiens regering omkostningerne ved cyberkriminalitet på økonomien til at være 1,65 milliarder dollar.

Der er altid en vej ud

På trods af cyberkriminalitetsudfordringen er der en vej ud til en beskeden pris for at sikre, at dine data ikke bliver manipuleret på nogen måde. For det første har vi Identity Watch-fagfolk, som forstår den ondsindede software bedre end hackere. De arbejder ved at holde opmærksom på internettet for at afgøre, om kriminelle tager væk folkets detaljer. Derfor er alt en person nødt til at gøre, er at følge nogle få trin, som i sidste ende vil gøre hans eller hendes computer sikker mod hackere og andre potentielle trusler. Vores varer er de bedste, så der er ingen bekymring overhovedet for at sikre, at dit system er sikkert.

De tre vigtigste trin omfatter at starte ved at registrere til Identity Watch, det bliver det første skridt til sikring af din computer. For det andet følg sekvensen ved at opdatere operativsystemet omgående men ikke senere. Så sørg for, at adgangskoden du bruger, er stærk nok og sikker. Det betyder ikke at give plads til sådanne almindelige adgangskoder som et familiemedlems navn, eller fødselsdag og endda dine adresser. Dette er muligt ved at sige et ord, der består af et stort bogstav, små bogstaver og ikke muligt for nogen at gætte. Det vil markere slutningen på at sikre dit computersystem.

Identity Watch sikrer kunderne at beskytte deres computer ved at tilbyde de seneste cybersikkerhedsforanstaltninger. Det seneste århundrede oplever stigningen i computerguruer, og det er også hackere, hvilket betyder, at vi skal give den bedste sikkerhed, ingen andre kan omgå. Endelig kan man ved at logge ind på Identity Watch ikke bekymre sig om hans eller hendes computersikkerhed igen Source .

November 28, 2017