Back to Question Center
0

Mobil Appbeskyttelse. Hvorfor er det så vigtigt for din virksomhed? - Semalt kender svaret

1 answers:

Alexander Peresunko, Semalt Customer Success Manager, viser dig på et simpelt eksempel i virkeligheden hvorfor det er vigtigt at beskytte dine mobilapps mod at blive angrebet af bots og scrapers.

Forskellige virksomheder foretrækker Mobile First forretningsstrategi til at personliggøre erfaringerne fra deres globale såvel som lokale kunder. Myntra er Indiens bedste og en af ​​de største online modebutikker - купить мебель версаче. Det var den første, der skiftede til at bruge en App Only-mobilapplikation, som hævder at være den bedste med hensyn til salg og service. Selvfølgelig kan du også vedtage denne forretningsstrategi, men nogle sikkerhedsrisici er altid involveret.

Der er nogle misforståelser, at mobilapps er mere sikre end webstederne med hensyn til forebyggelse fra bots, webskrabning og beskyttelse af indhold. Men når vi tjekker detaljerne, vil vi få en ide om, at mange problemer ledsages af både dine hjemmesider og mobilapps. Alt har derfor brug for beskyttelse mod skrabere og bots. Hver dag opstår der mange problemer på websteder og mobile apps, der har brug for din opmærksomhed og hårdt arbejde. Hvis du vil give en kant til din virksomhed, så er den bedste mulighed, at du tillader dig selv tid og slippe af med bots og scrapers så hurtigt som muligt.

Mobil apps giver brugerne forbrug af oplysninger og data, der er tilgængelige via forskellige webtjenester..Disse webtjenester og deres data er sårbare over for skrabning. Dit webindhold kan blive stjålet til forskellige formål ved hjælp af automatiserede programmer kaldet bots. Hvis du vil slippe af med dem, skal du blokere deres IP-adresser, da det er den nemmeste og bedste måde at forhindre ankomst af bots.

Det ville ikke være forkert at sige, at problemet med robotter er et af de største problemer for mobiltelefoner og hjemmesider. Virksomheder mister en masse data og følsomme oplysninger online på grund af disse bots. De kryber gennem flere applikationer for at stjæle eller duplikere dine data, hvilket fører til spamming af apps, der imødekommer en række ægte brugere og kunder.

Hvordan bots påvirker din virksomhed

Berømte applikationer som Tinder og Snapchat har kæmpet dårlige robotter i flere måneder. De hævder efter sigende synligheden og troværdigheden af ​​deres virksomheder, hvilket i høj grad medfører ulempe for kunderne og brugerne. Senest blev der rapporteret en tvist mellem Myntra og et andet navngivet selskab. Sidstnævnte kunne porte Myntras apps og indhold på forskellige hjemmesider og domæner. Det førte til, at selskabet lukkede mange af sine tjenester, fordi kunderne ikke længere stole på Myntra og dets produkter. De betragtede det som en ikke-legitim desktop version og begyndte at fjerne den fra deres systemer. Risiciene var afgørende i denne henseende, og mange spørgsmål kom til vores tanker. Et af disse spørgsmål er, at enhver app eller virksomhed har brug for beskyttelse mod bots eller ej?

Sikring af mobilapp API

Det er meget vigtigt for de appbaserede virksomheder at sikre deres mobilapps og deres funktioner fra bots. De skulle have brug for fremragende sikkerhedsløsninger, som kan beskytte deres data og webtjenester mod malware og bots. Det er ikke en nem opgave og kan kræve meget af din tid og indsats. Selv antivirusprogrammerne og anti-malware-værktøjerne er gode for ingenting, da de ikke garanterer de ønskede resultater.

November 29, 2017