Back to Question Center
0

Nøglen til den succesfulde Twitter Marketing Strategy - Semalt praksis

1 answers:

Twitter er et værdifuldt SEO marketing værktøj til brugere, der udfører social media marketing taktik. Enhver virksomhed kan drage fordel af processen med at oprette og drive en vellykket online marketingkampagne. For de fleste brugere kan Twitter gøre en hjemmeside fordel af de klienter, der kommer fra internettet - peru travel. Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, tilbyder følgende måder at få mest muligt ud af Twitter:

Deltag i samtaler. At deltage i eksisterende samtaler kan være en reel ændring i din Twitter marketingstrategi. Det er muligt at inkludere mange typer indhold samt at få et publikum til at deltage i en marketingkampagne. Dette aspekt bidrager til placeringen af ​​dit websted på SERP'erne. Du kan holde en konkurrence og tildele vinderen en freebie. Du kan også introducere en tegning, som kan få folk i din niche til at interagere med din hjemmeside i længere tid.

Brug videoer og billeder. Videoer og billeder gør en unik, men vellykket metode til at præsentere indhold for brugeren. I januar 2017 opdaterede Google deres penguinalgoritme. Nogle af de ændringer, som folk gør, omfatter at bruge dem som standard materiale, som er tilgængeligt for søgemaskine indeksering. Desuden bidrager billeder til UX på dit websted eller blog, hvilket gør det til en rankingfaktor.

Retweet klogt. Retweeteknappen kan være praktisk, især når du forsøger at skrive indlæg. Sørg for, at hver retweet har en skræddersyet kommentar sammen med den. Denne ændring bringer ufuldstændighed til hele handelsprocessen, så vel som at få folk til at interagere med andet relevant indhold inden for din niche.

Identificer dine værdifulde tilhængere. Ikke alle personer, der kan lide din side, kan tælle som kunde. I nogle tilfælde finder folk værdifulde for at gøre brugerne i forbindelse med deres profiler nødvendige for at sikre, at webstedet når brugerens mål. Nogle tilhængere har sandsynligheden for nemt at konvertere til klienter, mens andre kan tage meget tid.

Engag det rigtige publikum. Når du laver en tweet, kan mange mennesker retweet eller kommentere det tweet. I andre tilfælde har folk, der opererer flere e-handelswebsites, problemer med at håndtere tons DM'er, der kommer fra mange dele af hele marketingkampagnen. Det er vigtigt at kun svare på det rigtige publikum.

Konklusion

Der er mange metoder, som personer kan bruge til at gøre en Twitter marketingstrategi vellykket. Først og fremmest kan man stå over for mange vanskeligheder ved udførelsen af ​​SEO. Derfor foretrækker webmastere at inkludere nogle af Social Media Marketing teknikker til ligningen. Kvidre kan forbedre nogle af de måder din virksomhed henter kunder på. På samme måde kan der være andre aspekter, der er involveret i hele tweetingprocessen, samt den måde, hvorpå folk tjener overskud.

November 29, 2017