Back to Question Center
0

Opbygning af Twitter Tilstedeværelse Med Semalt

1 answers:

Vil du opbygge en tilstedeværelse på sociale medier, især Twitter? Et solidt fundament ville helt sikkert tage meget tid og kræfter, men Twitter er en enestående og fantastisk platform for at gøre det muligt. Du kan etablere dit brand eller øge antallet af visninger ved at få flere og flere forbindelser og tilhængere på Twitter. I dette indlæg vil Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, fortælle dig, hvordan du kommer i gang med Twitter marketing.

Afslut din profil

Den allerførste ting du skal gøre er at færdiggøre din Twitter profil. Lad mig her fortælle dig, at dette er det første skridt til at skabe et brand og lade verden vide om din online og sociale medier tilstedeværelse - long-term care insurance ratings. Husk altid, at Twitter giver sine brugere links til deres profiler, så det er den gyldne mulighed for at tilføje dit website link eller tilknyttede programmerings links i din profil, så folk kan genkende dig på en bedre måde. Plus, skal du tilføje et professionelt udseende i din profil, så brugerne kan få en ide om, hvem du er.

Forbind med folk i din niche

Når du har afsluttet din profil, er det næste trin at forbinde med personer i din branche eller niche. For at finde ud af, hvem der er relateret til din branche eller dit felt, skal du tjekke Twitter analytics og klikke på Followers knappen for at se på listen over disse personer. Plus, du kan manuelt søge efter personer i Twitter-søgeresultater og tjekke deres profiler, før de bliver forbundet med dem..En nem måde at forbinde med influencers på er at mærke dem i dine tweets næsten dagligt. Du bør stille en række spørgsmål og forsøge dig for at tiltrække flere og flere mennesker, så de kommer frem og besvarer dine spørgsmål.

Bestem de bedste tider til Tweet

På baggrund af niches og placeringer af dine tilhængere kan du bestemme den bedste tid for tweets. Prøv at bruge et par Twitter-værktøjer til at gøre det muligt. Twittersphere er for eksempel et godt værktøj, der lover at give dig de nødvendige oplysninger om, hvornår dine tilhængere er online, og hvad er den bedste tid til tweets.

Del værdifulde indhold

Twitter giver os mange muligheder og ideer til indholdsdeling. Du kan få gavn af dem for at øge antallet af visninger. Det er meget vigtigt at dele værdifulde indhold og give dine tilhængere tid til at læse og sprede dit indhold. Kommuniker med dem en gang om dagen og besvar deres spørgsmål, baseret på det indhold, du har delt på Twitter.

Deltag i Twitter Chats

Twitter chat er en mulighed for at kommunikere med andre og organisere dine ting. Du bør få gavn af det og øge dit antal tilhængere. TweetReports er en fremragende og gratis at bruge Twitter chat mulighed, der hjælper dig med at deltage i sociale medier chats. Du kan udvide eller indsnævre listen bare for at kommunikere med dine tilhængere og forsøge at gøre dem til dine fans.

Med ovenstående ting i tankerne kan du få mange Twitter-tilhængere og kan i høj grad øge din brandbevidsthed.

November 29, 2017