Back to Question Center
0

Pas på, Zombie Computere! - Semalt Ekspert

1 answers:

Hvis du ikke vil have din pc eller mobiltelefon blevet en zombie, er en af ​​de vigtigste ting, du skal huske på, at forebyggelse vil være en løbende procedure. Du kan ikke sige, at når du har gennemført scanningen, er du færdig i livet siden zombier, og vi kan se datavirus når som helst.

Jack Miller, Semalt ekspert, siger at med tiden er antivirusprogrammer og anti-malware-programmer blevet en integreret del af vores liv. Uanset om du skal købe pakker som McAfee eller downloade nogle gratis programmer, som kan lide AVG fra internettet, skal du installere og aktivere det korrekt, før scanningen starter. Du bør altid sørge for, at du opdaterer din software regelmæssigt og kører scanningen en eller to gange om dagen. Det kan ikke være nyttigt at slippe af med vira og computerszombier, men proceduren kan holde dig stressfri - hacer pagina de contacto gratis.

Installation af spyware scannere

Du skal installere en spyware scanner og aktivere den for at søge efter ondsindede aktiviteter og spyware. Dens unikke egenskaber gør det muligt for dig at overvåge spyware og malware på din enhed. Lavasoft's Ad-Aware er et glimrende program at gå med. Dette antivirusværktøj sikrer, at din computer er korrekt kontrolleret og rengjort fra malware og zombier.

Alternativt kan du installere firewalls til beskyttelse af dine computere og hjemmenetværk. En firewall er en del af softwarepakker, der sikrer beskyttelse af din router og modem..Sørg altid for at bruge stærke adgangskoder til din computer. Brug store, små bogstaver og forskellige tegn og fortsæt med at ændre dine adgangskoder en eller to gange om ugen. Det sikrer, at du i høj grad giver dig ekstra lag af beskyttelse.

Sådan fjernes malware på en computer?

Hvis du bemærker, at din computer er blevet ramt af malware og omdannet til en zombie enhed, skal du tage et par skridt for at rengøre det grundigt. Hvis du har nem adgang til en computerscanner, skal du køre den og forhindre forekomsten af ​​malware og virus. En masse virus fjernelse programmer er tilgængelige på internettet. Desværre er folk tvunget til at fjerne og slette de filer, der er dybt påvirket af computervira. Men der er ikke noget at bekymre sig om, hvis du har oprettet sikkerhedskopierede filer på en anden enhed. Du kan uploade disse filer til din enhed, når scanningen er gennemført.

Konklusion

Din computer er en glimrende kilde til information. Det er beklageligt, at hackere bruger dine personlige numre for at få adgang til følsomme oplysninger og dine bankkontooplysninger. Hvis du forbliver forsigtig på internettet og følger nogle enkle tips, vil du i høj grad sandsynligvis forblive sikker fra malware, vira og computerszombier.

Fra juli til december 2006 blev forskellige e-mails overvåget for at være falske, og Google Analytics registrerede spamtrafik. Spam, der er skrevet på engelsk, udgør op til 60 procent af al spam på internettet. I Amerika opstod det for mange år siden og bestod af fyrre procent af verdens spam. Mere end 9 procent af e-mail-zombier tilhører USA, og en ud af hver 120 blokerede spam-e-mails indeholder ondsindede koder.

November 29, 2017