Back to Question Center
0

Removal Spam Removal Forklaret af Semalt Expert

1 answers:

Der er ingen tvivl om, at henvisningspost er blevet et stort problem. Hvis du ikke er bekendt med dette begreb, lad mig fortælle dig, at det er en slags trafik fra robotter, der kan skade dit websites placering i resultaterne for søgemaskiner . Denne falske trafik er designet til at forbedre placeringen af ​​hackers hjemmesider, mens de forbliver optaget til at sætte dig ned på internettet. Afvisningsfrekvensen er altid høj med henvisningspost, og dit websites statistikker i Google Analytics vises aldrig korrekt, da ingen mennesker besøger dit websted, men bots.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager Semalt , uddyber nogle praktiske løsninger i denne henseende.

Hvorfor er henvisningspam et stort problem?

Det ville ikke være forkert at sige, at henvisninger spam er et stort problem, og forstyrrer din webstedsanalyse med meningsløse data - noleggio giochi gonfiabili cagliari fc. Det er et stort spild af tid, og du skal have hørt om websteder, der får fattige rækker på internettet. Det er ret frustrerende at opbygge et websted, udføre dets søgemaskineoptimering og stadig få dårlige stillinger i søgemaskinens resultater.

Det er altid problematisk at slippe af med henvisningspam, men det eneste du kan gøre på stedet, er at oprette filtre i Google Analytics..Ved at oprette filtre der kan du tilføje spam-IP-adresserne og slippe af med henvisningsspammere som knapper-til-websted. Alt dette vil efterhånden forbedre placeringen af ​​dit websted. Opret så mange filtre som muligt for at gemme dit websted fra at blive ødelagt på internettet. Ved hjælp af filtre kan du forhindre henvisningsspam fra at beskadige dit websted på internettet og blokere de IP-adresser, du finder problematisk.

Stop spam

Hvis du ønsker at stoppe henvisningspam, skal du først lave filtre. Hvis dette ikke virker for dig, kan du indsætte specifikke koder i .htaccess-filerne. Disse koder leveres i dine Google Analytics-konti, og du skal registrere dit websted for at få adgang til disse typer koder.

afbøjning

Den tredje teknik er afbøjning. En deflektor styrer trafikken tilbage til deres kilder, og du kan forhindre ankomsten af ​​lav kvalitet hits. Eksperter har hævdet, at denne metode er pålidelig, da det kan forhindre udseendet af robotter og vira på dit websted. Du skal oprette nogle kort, før du aktiverer denne indstilling i din konto.

WordPress-plugins

Wordpress giver sine brugere masser af plugins, der kan forhindre ankomsten af ​​spam og falsk trafik til dit websted. For forskellige webmastere er knapper for websitet en af ​​de værste hjemmesider. Det er en måde at ødelægge deres websites placering på internettet. Men blocker plugins er i øjeblikket i høj efterspørgsel verden over. De stilles til rådighed i WordPress og kan installeres og aktiveres inden for få sekunder. Du skal vælge et pålideligt blokeringsprogram og få det installeret til at forbedre synligheden og troværdigheden af ​​dit websted på internettet.

November 29, 2017