Back to Question Center
0

Sådan administreres sprogspam i Google Analytics - Øvelse fra Semalt

1 answers:

Interneteksperter hævder, at søgeord og henvisning spam infiltration for Google Analytics brugere er nu en ting fra fortiden. Google Analytics viser webadresser og spambeskeder som legitime, når hackere eller svindlere sender tilfældige falske data til tilfældige websites og GA (Google Analytics) sporingskoder.

Ifølge den førende ekspert fra Semalt , Artem Abgarian, kan denne udfordring løses let ved brug af filtre. Men skævhed er oplysningerne i sig selv problematiske.

De dårlige nyheder til internetbrugere, webstedsejere og programmører er, at hackere nu har overskredet organisk søgeord og henvisningspost. Spammere rammer nu online brugere med sprograpporter. SEO Roundtable skrev en rapport om de samme tre uger siden.

I Google Analytics-kontekst kan falsk trafik defineres som falske hits sendt til en brugers Google Analytics-ejendom. Et "hit" refererer til brugerens interaktion med et websted, hvilket resulterer i at sende information til Google Analytics-ejendommen. For eksempel kan det være "overgang", "screenview", "event" eller en "sidevisning."

En falsk hit er genereret af en bot eller et program i stedet for interaktion af et menneske. I øjeblikket er det muligt at forfalske ethvert Google Analytics-hit. Det betyder, at spammere kan sende falsk direkte trafik, falsk organisk trafik, falsk organisk trafik og falske data fra afledt af sociale medier. Hackere kan falske virtuelle sidevisninger, begivenheder, værtsnavn, anmodningswebadresse, transaktionsobjekt og søgeord. Desuden kræver hackere Google Analytics ID til at udføre deres beskidte magi. I praksis kan de omskrive analytiske oplysninger fra ethvert sted over hele kloden og uden adgang til Google Analytics-konto.

Fjernelse af sprogspamme i Google Analytics ved at oprette et Hostname-filter

Artiklen er særlig nyttig for brugere, hvis Google Analytics oplever spøgelses- og henvisningsspam. Således vil dette afsnit diskutere, hvordan du minimerer eller eliminerer negative effekter af falsk trafik på Google Analytics-rapporter.

De fleste internetbrugere har modtaget denne form for spam i deres Google Analytics. Hvordan kan online brugere eliminere disse spam? I denne forbindelse forklares afsnittet, hvordan værtsnavn-filter kan bruges til at filtrere det meste af spam. Følg trinene herunder:

1. Besøg administratorsiden af ​​Google Analytics

På Google Analytics-siden skal du klikke på knappen i den øverste kolonne og vælge "Filtre".

2. Klik på Blå knappen "Tilføj filter"

Der skal oprettes et nyt filter til denne visning i henhold til Googles bedste praksis. Det opretholder en enkelt ufiltreret websteds trafik.

3. Opret Hostname Filter

På Google Analytics-siden skal du vælge "Opret nyt filter" øverst til venstre og indtaste Filters navn i det angivne felt. Under "Filtertype" vælg "Foruddefineret", og vælg derefter i kun fire drop-down menuer 'kun inkluder'> 'trafik værtsnavnet'> der svarer til ', og indtast derefter webadressens URL. Endelig, navigere tilbage og tjek værtsnavne rapporteret til legit webstedets trafik. Sørg for at inkludere alle værtsnavne, der er forbundet med ægte trafik til webstedet.

4. Gem webstedets filter

Det enkle filter skal passe på spamforsøg, der får lobbed på stedet Source .

November 28, 2017