Back to Question Center
0

Sådan bekæmpes spam trafik med Google Analytics-filtre? - Semalt afslører et svar

1 answers:

Det kan ikke være muligt for os alle at ødelægge spamtrafik med Google Analytics-filtre. Der er chancer for, at dette ville ske for alle, da spammere spiller med mange websteder hver dag. De er farlige for dine virksomheder og kan ødelægge dit ry på internettet. Et andet problem er, at spøgelsestrafikken og spam ikke giver dig nøjagtige resultater med hensyn til webtrafik . De giver dig altid visninger med høj afvisningshastighed, hvilket får dig til at føle, at du får flere og flere synspunkter hver dag - 200 watt vape. Det er vigtigt for os at modtage kun få visninger om dagen og sikre deres kvalitet. I modsætning hertil kan de websites, der modtager masser af synspunkter og mindre værdifulde afvisningsprocent, ikke generere mange ledere. Hvis du er en af ​​dem, skal du ændre dine strategier og opbygge en pålidelig online tilstedeværelse. Selv når du ved, at spammere er der, bør du ikke argumentere for dem og skabe nogle filtre for at slippe af med dem i vid udstrækning.

Heldigvis er nogle teknikker og metoder tilgængelige for at slippe af med spammere med Google Analytics. Du kan oprette filtre og løse mange af dine problemer på internettet.

En top professionel fra Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, kigger her på nogle af de grundlæggende ting, du bør huske på:

Oprettelse af nye visninger

Det er godt at oprette helt nye visninger, før du justerer indstillingerne i din Google Analytics-konto..Du bør oprette nye, uberørte filtre i et stort antal og bryde tingene i segmenter. I starten vil denne proces tage lidt tid, men kan hjælpe dig med at udarbejde kvalitetsrapporter. Du skal navigere til Admin-sektionen på din Google Analytics-konto og justere visningsindstillingen. Her skal du oprette forskellige visninger og forskellige filtre og få dem til at blive sammen med hinanden.

Opsætning af et omfattende filter

Du kan oprette et stort antal filtre baseret på dine krav. Hvis du har en vis forvirring om, hvordan du opretter filtre, foreslår vi, at du tjekker Googles tips, der er tilgængelige på internettet, men et par ting, der kræver din hurtige opmærksomhed, omfatter gyldige værtsnavne, kampagnekilder, sprogindstillinger mm.

Logiske værtsnavne

Det ville ikke være forkert at sige, at al din webtrafik skal passere gennem værtsnavne og servere for at sikre, at kvaliteten ikke kompromitteres. Oplysningerne er tilgængelige i din Google Analytics. Et gyldigt værtsnavn er et legitimt navn, der er knyttet til dit websted og kan filtrere dine søgemaskiner resultater baseret på dine indstillinger. Hvis du er træt af den høje afvisningsrate, kan du prøve denne mulighed for at reducere afvisningsfrekvensen på dit websted. Men du bør altid sørge for, at du ikke bliver fanget af et falsk værtsnavn, da det kan ødelægge dit websted.

Kampagnekilder

Du skal have en ide om, hvor trafikken på dit websted kommer fra. Ved at oprette filtre kan du kende trafikkilderne og få oplysninger om IP-adresserne.

Sprogindstillinger

Et stort antal spammere og hackere udnytter dit websted og dets indstillinger ved at sende falsk trafik. Plus de overvinder dine sprogindstillinger, og filtre bliver forstyrret i stor udstrækning. Den bedste måde at slippe af med dem er at overvåge dit websites præstationer hver dag. Du skal holde øje med, hvor mange synspunkter du har modtaget, og hvordan du forbedrer afvisningsfrekvensen.

November 29, 2017