Back to Question Center
0

Sådan slettes Analytics Spam Henvisning Trafik - Forklaret af Semalt Expert

1 answers:

Hver digital marketingmedarbejder havde svært ved at forsøge at fjerne henvisningspost. Referralspammen kommer til at interferere med dine Google Analytics-data. Du ender med website-metrics, som enten er forkerte eller ikke har konsistens i deres datastrøm. Hver webmaster skal slette henvisningsspam til at have nogle troværdige oplysninger om webtrafik - genel bilgi ingilizce. For eksempel er Darodar en almindelig henvisningstrafikskilde. Du kan slette henvisningspam fra dine Google Analytics-oplysninger. De fleste søgemaskineoptimeringsindsats fejler på grund af dårlig målretning og trafik fra organiske bots. Du kan fjerne henvisningsspam fra disse domæner og netværk. Der er også et stort behov for at forfine de søgninger, du foretager på din hjemmeside.

Denne SEO artikel leveret af Artem Abgarian, en top professionel fra Semalt , kan gøre dit websted bliv fjernet af henvisningspost.

At slippe af med henvisningspammen

Webmastere kan fjerne henvisningsspam fra deres website trafik. Google Analytics har et domæne, der hjælper med at fjerne henvisningsspam fra deres dashboard. Hver person, der driver et e-handelswebsted, skal have en Google Analytics-konto til dette formål. På fanen Administrator er der normalt en måde at blokere trafik fra nogle domæner. I denne menu kan du ekskludere al trafik fra robotter og crawlere..I nogle tilfælde kan falsk trafik fra din virksomheds internetnet være tilgængelig. Du kan ekskludere sådanne IP-adresser, som kan målrette mod disse personer.

Du kan undgå nogle IPA-trafikservere på denne menu. Spam-trafik, der kommer fra disse kilder, kan indeholde noget malware, der kan gøre hele øvelsen meget vanskelig at kontrollere. Der kan også være en liste over værtsnavne, der kan medføre den uønskede trafik. Hvis du sletter disse værtsnavne, kan hele oplevelsen føre til en faldgrube. Google Analytics har mulighed for at udelukke henvisningsp spam fra værtsnavne, der indeholder spam.

Forøg web-tilstedeværelsen

I søgemaskineoptimering er domæneautoritet en vigtig funktion, som de fleste webmastere forsøger at udføre. Dit domæne skal have autoritet i sin mål niche. Der er også andre talrige teknikker, som folk bruger til at få deres domæne til at få magt. Nogle webmastere kan udføre teknikker som tæller søgemaskineoptimering (SEO). Dine eksterne gæsteposter kan vises som spam på nogle andre webstedsstatistikker. Det er vigtigt at øge din hjemmeside tilstedeværelse i denne henseende. Du kan også gøre en browseroplevelse af disse mennesker produktive. Et sikkert websted har en nem tid at klatre op søgemaskinerne stigen.

Konklusion

De fleste digitale markedsførere har problemet med at fjerne henvisninger fra deres Google Analytics-statistikker. Disse er falske webbesøg, der synes at stamme fra domæner som Darodar. Du kan slette henvisningspost ved at lære flere metoder til at kontrollere denne trafik. Denne SEO retningslinje kan hjælpe dig med at lave en vellykket e-handelswebside, som er fri for denne form for trafik. Webmastere bruger en tæt tilstedeværelse på nettet for at sikre, at deres websites forbliver tæt på søgemaskinens SERP'er. Under SEO-processen er der stort behov for at slette henvisningspost fra hjemmesidens data.

November 29, 2017