Back to Question Center
0

Sådan sporer du faktiske brugere, der besøger dit websted - Semalt Ekspert

1 answers:

Nøje overvågning af en webtrafik er et vigtigt engagement for at sikre computerens sikkerhed og tilvejebringelse af faktisk statistik. Besøgende på en webapplikation kan stige til mistænkelige højder og nedture, der ikke er forudsigelige. Dette kan skyldes spam og spøgelseshenvisninger på hjemmesiden relateret til inficere computersystemet med malware, virus og trojan.

En del af malware og vira, spam webstarttrafik registrerer en falsk statistisk data på Google Analytics, hvilket giver uret ejeren uretfærdige forhåbninger. I et forsøg på at etablere de korrekte oplysninger om Google Analytics er der et par måder, der kan anvendes til at udelukke trafik fra Web Monitoring Service - Site24x7

I denne artikel giver Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, enkle måder at filtrere den mistænkelige trafik trin for trin på:

Undgå først og fremmest trafik ved hjælp af en unik browser-version af Site24x7, der er oprettet i Google Analytics. Denne metode bruges til at filtrere trafik fra websitet Site24x7 (Real Browser) ved at konfigurere en filterkonsol i Google Analytics. Filteret er skjult fra visning i Google Analytics View og er derfor en fremragende måde at ekskludere trafikken fra websider til sporing af tjenester, der kan inficere malware, virus og falsk trafikstatistik til systemet..

I modsætning til andre webbrowsere har Firefox en unik version af Web Application Monitor (Real Browser) med en unik mindre version (dot) 247, som har evnen til at afspille registrerede transaktioner. Mens du sporer besøg på webstedet ved hjælp af Google Analytics, kan konsollen justeres for at udelukke aktiviteter i den mindre version 247 for at sikre, at kun korrekte data afspejler Google Analytics, mens du blokerer væk trojan og malware.

Trin til konfiguration af Google Analytics-konsollen for at udelukke Site24x7

  • Log ind på Google Analytics-kontoen og naviger til indstillingen Admin. Under Filer skal du vælge Filtre og derefter tilføje Filtre.
  • På menuen skal du vælge Robot Trafik Site24x7 som Filternavn.
  • Vælg ekskluder på det brugerdefinerede filter under filtertype.
  • På Filtreringsfeltet skal du vælge Browserversion.
  • Endelig skal du vælge 24x7 som filtermønster.

Når du har angivet de ønskede detaljer, skal du klikke på Anvend på alle visninger for at gemme ændringerne, der eliminerer spamaktiviteter, der tegner malware, virus og ondsindet registreret trafik på Google. Undtagen Site24x7 ved at blokere Block Domain er en mulighed, der konfigurerer flere domænenavne for at ignorere eller tillade udførelse af Site24x7. Bloc-domænet sikrer, at Site24x7-evnen til at anmode om overvågning af websider ikke lykkes.

Skridt til at aktivere blokdomæne

  • Få adgang til webapplikationsoptionen under Web i den rigtige browser.
  • Vælg Konfigureret og valgt Rediger fra Web Application Monitor fra Handlingsmenuen.
  • Naviger Rediger-menuen, og vælg Bloker domæner og feed i Google Analytics som domænenavn.
  • Indsend for at gemme ændringer. Følg diskussioner i fora eller konsulter for spørgsmål vedrørende blokering af trafik fra Site24x7 Web Applications for at være sikker mod malware, virus, trojan og spam-trafik Source .
November 28, 2017