Back to Question Center
0

Search Engine Optimization - Semalt Ekspert

1 answers:

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, refererer til manipulationen af ​​synligheden af ​​et webstedsøgning organiske resultater. Den Semalt ekspert, Andrew Dyhan, tilbyder dig at kigge på følgende SEO funktioner:

  • Indholdsredigering
  • Redigering af HTML
  • Redigering af kodning
  • Fremme af webstedet

Eksempler på førende søgemaskiner er Yahoo, Google og Bing, som i øjeblikket bruger SEO-strategien til at udnytte mobil søgning. Disse motorer bruger crawlere, der er i stand til at finde sider, der er knyttet til indekserede sider af andre søgemaskiner.

Indeksering af søgemaskiner

Søgemaskiner, der er indekseret, fungerer mere effektivt end dem, der ikke er. Eksempler på søgemaskiner, der blev lukket, fordi de krævede manuel indsendelse og human review for redaktionelle er DMOZ og Yahoo-mappen. Et eksempel på en indekseret søgemaskine er Google, som bruger Google Search-konsollen, som indebærer oprettelse og indsendelse af en XML-sitemap-feeds - high wattage vape mods and kits. Dette giver mulighed for at finde alle sider, selv dem, der ikke kan opdages ved automatisk at følge links.

Forbrugerforebyggelse

Uønsket indhold kan forhindres i at nå søgeindekser af professionelle webmastere, der er ansvarlige for at forhindre edderkopper i at få adgang til filer og mapper. Dette gøres af en robots.txt-fil, der findes i rodmappen i domænet..Et metatag er også tilføjet til robots.txt-filen for at øge effektiviteten.

Hvordan man øger en webside fremhævelse?

En webside fremhævelse kan øges på en række måder:

  • Tværbinding
  • Brug af indhold, der har relevante søgeord
  • Konstant opdatering af indhold
  • Tilføjelse af bestemte relevante søgeord til metadata på et websted
  • Normalisering af URL
  • Anvendelse af det kanoniske forbindelseselement

SEO Teknikker

SEO bruger teknikker, der er kategoriseret i tre grupper ved navn Black Hat, White Hat og Gray Hat. White Hat-teknikken producerer resultater, der varer langvarigt, mens Black Hat-teknikken producerer resultater, der varer i en kort periode. Desuden er en White Hat-teknik legitim, mens en Black Hat-teknik er ulovlig. Grey Hat-teknikken er en kombination af Black and White Hat-teknikkerne. Det er primært baseret på at forbedre en website ranking s i stedet for at give brugerne det anstændige indhold.

Marketingstrategi

SEO er faktisk et effektivt værktøj! Det kan dog bruges til alle hjemmesider. Afhængigt af et websted og dets niche og mål er det bedre nogle gange at bruge bestemte internetmarkedsføringsstrategier som betalte reklamekampagner. Den største forskel mellem SEO og SEM er rankingsprioriteten i søgeresultaterne, som enten kan betales eller ikke betales. En SEM er fremtrædende orienteret, mens SEO er relevant orienteret.

Juridiske præcedenser

Google blev sagsøgt af SearchKing i oktober 2002 under påstand om, at Google udgjorde tortisk indblanding. SearchKing hævdede, at Google gjorde dette ved at forhindre spamdexing. Sagen blev imidlertid faldet i 2003, fordi SearchKing ikke kunne fremsætte krav.

November 29, 2017