Back to Question Center
0

Semalt: 13 Vindende tekstmæssige indholdstyper til SEO Champions

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at brugerne elsker at læse simple, men informative indhold. For eksempel får de fleste mennesker, der bruger tekstindhold, animationer, billeder og videoer, et stort antal besøgende til deres websteder.

Der er et par måder at kategorisere dine artikler på, og Jason Adler, Customer Success Manager for Semalt , har talt om de bedste tekstmæssige indholdstyper til søgemaskineoptimering.

1 - hund von haus in wohnung. Ultimate guider

Mange mennesker elsker at læse vejledninger, så du kan skrive dem regelmæssigt. En guide består oftest af 2000 til 3000 ord, og den indeholder alle nødvendige oplysninger, som brugerne leder efter. Når du skriver vejledninger til dine besøgende, får du dem til at føle sig tilfredse og kan holde deres opmærksomhed intakte uger efter uger. På grund af dens langsigtede virkninger kan en guide let deles og modtage et stort antal kommentarer.

2. Expert run-ups

De fleste webmastere elsker at skrive faglige run-ups, da de er nemme at optimere og bør ikke være længere end 1500 ord. Sørg for at dine run-ups dækker alle nødvendige oplysninger og har snesevis af naturlige backlinks. Det ville ikke være forkert at sige, at en ekspertrunde vil tage meget tid til at blive skrevet, men hvis det er engagerende, kan det give dig masser af fortjeneste fra AdSense og andre lignende netværk.

3. Evergreen indhold

Evergreen artikler er de artikler, der forbliver berømte i måneder eller år. I grund og grund er det nemt at skrive eviggrønne emner, og de skal være relateret til, nogle tendenser, foranderlige emner og nyheder. De forbliver samme år efter år og behøver ikke ændringer, når du har gjort dem.

4. Lister

Det er fascinerende at skrive lister, og de indeholder masser af information til brugerne. Lister kan være faktabaserede og handler. Hvis dine lister er informative, vil læsere gerne lide og dele dem med et stort antal. Sørg for at opdele din liste i korte afsnit og give dine brugere alle nødvendige oplysninger.

5. Casual blog indlæg

Afslappede blogindlæg er skrevet af et stort antal bloggere. Fra nu af er de en god måde at tiltrække folk mod dit websted, men din vægt bør være på kvalitet snarere end kvantitet. Casual blog posts er altid i trend og bør kun skrives i 500 ord.

6. Ressource sider

Ressource sider kan muligvis ikke få dit websted til en god placering, pludselig, men de er eviggrønne og bliver ikke de-indekserede nemt. De er berømte blandt SEO'er og marketingfolk og kan skrives i en stort antal. Mennesker kigger altid efter yderligere data om nogle emner, så du kan give dem det nødvendige.

7. Artikel serie

Det er godt at skrive artikler, som dine læsere elsker at læse og dele. Der er hundredvis til tusindvis af emner at skrive om. Du bør vælge dine historikemner klogt og bør være opmærksom på kravene til dine besøgende. Hvis du ikke har læsere, kan artikelserien få dig mange læsere og kan hjælpe dig med at promovere dit brand.

8. Indhold spredes på forskellige sider

Hvis du har åbnet webadresser, som vil have dig til at besøge de næste sider, så er det det, vi kalder in-text links. Det er et af de bedste tricks at engagere flere og flere mennesker og hjælpe dem med at forblive på dit websted for længe. Indholdet skal spredes på en række sider, men der bør ikke være irrelevant indhold, da det kan ødelægge dit website omdømme.

9. Information-rich content

Det er vigtigt at skrive informationsrige indhold. Du kan ikke argumentere med nogen, der har en god rang i søgemaskinen. Han betaler formentlig meget opmærksomhed på sådant indhold. Informationsrige artikler er ligetil og skal skrives regelmæssigt.

10. Rige kategori destinationssider

Nogle mennesker ignorerer, at alle ord på dit websted er nyttige og informative. Det samme gælder for kategori landers. Når dit websted modtager besøgende, bør du byde dem velkommen med forskellige grupper, så de kan bestemme, hvad de skal gennemse. Kategori destinationssider giver dine artikler masser af værdige oplysninger og øger dit websteds engagement.

11. Forskningsstillinger

Undersøgelser er uden tvivl altid efterspurgte, så du kan skrive dem i løs vægt. Mange mennesker, især studerende og lærde, søger efter forskningsartikler og sådanne stillinger. Der er altid noget at forbedre, og du kan opfinde en masse ideer til at tiltrække folk.

12. E-bøger

En e-bog er en glimrende måde at tiltrække dine besøgende mod tekstmæssige indhold. Det er et af dine mest kraftfulde indholdsværktøjer til dato. Du kan uploade PDF- eller Word-filer til dit websted og give dine brugere downloadbart indhold.

13. Interview

Du bør gennemføre interviews og sende dem på din hjemmeside eller blog. Interviews kan være af politikere, berømtheder og skal komme i form af skriftligt materiale, lyde og videoer. Disse skal være synlige for alle og skal give befolkningen masser af information.

November 29, 2017