Back to Question Center
0

Semalt: 7 Indholdstyper, der kan overbelaste dit varemærke

1 answers:

For mange mennesker er det forvirrende at vide, hvilken type artikler de skal oprette for deres blogs. Indholdets verden er fuld af oplysninger. Mængder af artikler er skrevet hver dag. Indholdet kommer i form af blogindlæg, nyhedsartikler, e-bøger, socialmedieindhold og infographics. På nogen af ​​måderne bør det være engagerende og informativt - online chat computer problems. Derudover skal du indsætte nogle links i dit indhold for at skabe opmærksomhed blandt folk om dit brand. I de seneste måneder har folk været mere opmærksomme på online shopping, så det er en gylden mulighed for dig at skabe indhold for dem.

Her har Jason Adler, den førende ekspert fra Semalt , talt om indholdstyperne, der involverer et stort antal mennesker, og er informative og spændende.

1. Autoritative blogindlæg

Automatiske blogindlæg er en god ide. Disse bør kontrolleres og bør revolutionere dit mærke. Det ville ikke være forkert at sige, at kvalitetsindhold kan bringe revolutioner i dine marketingstrategier. Det kan med andre ord hjælpe dig med at forenkle dine marketing- og reklamekampagner. Hvis du f.eks. Har skrevet en informativ artikel om dit brand, behøver dine kunder ikke at gå andre steder for at vide mere om dine produkter og tjenester. Det vil i sidste ende forbedre klientretentionen og kan i høj grad øge konverteringerne.

2. Infografik

Infographics er skrevet og deles i et betydeligt antal. Disse dage er marketing blevet et sofistikeret og konkurrencedygtigt område, og indhold spiller en afgørende rolle i dit brands bevidsthed over hele verden. Du bør investere i søgemaskine optimering. Sørg for, at du har inkluderet ordentlige søgeord i din tekst, og dit indhold er ganske engagerende. Plus, du ville have udviklet en social media præference for at lade verden vide om dit brand..Du bør også udvikle e-mail marketing kampagner for bedre resultater.

3. Standout Opinion Pieces

Standout meningerne er, hvad mange mennesker elsker at læse. Du kan skrive og offentliggøre dem og sikre, at kvaliteten ikke kompromitteres. Når det kommer til online tilstedeværelse, kan du diversificere det ved at investere stærkt i kvalitetsindhold. Det er vigtigt, at du udvikler din egen blog eller hjemmeside, opretter infographics, publicerer videoer og vejledninger og engagerer folk med andre lignende strategier. Indhold er let indekseret i søgemaskiner, hvis det er fri for plagiering og grammatiske fejl.

4. Hvordan-til-indhold

Hvordan artikler er nemme at skrive og kan fuldføre dit mærke. Det skal være velskrevet, så dine konkurrenter bliver jaloux på dit mærke. Der er mange måder at skabe kvalitetsindhold på. Du bør sørge for, at dit indhold har konkurrencedygtige søgeord og er bedre rangeret i søgemaskinens resultater. I verden af ​​internettet, hvor millioner af artikler offentliggøres hver dag, er det at skabe kvalitetsindhold en af ​​de vanskeligste, men nødvendige ting.

5. Originale forskningsstykker

Du bør skrive originale forskningsbøger til dit publikum. Mange af de artikler, der er skrevet i dag, er spundet eller omskrevet. Under sådanne omstændigheder, når du skriver originale forskningsartikler, øges dine chancer for at få masser af besøgende i sidste ende. Disse skiller sig ud som den unikke stemme i dit mærke og kan skrives i bulk.

6. Trending indhold

Hvis dit publikum ønsker trendy emner, er det ideelt at skrive og drive meget trafik til dine websider. Trendingmaterialer kan søges i Google, og du bør skrive dem uden at gå på kompromis med kvaliteten. De mest egnede industrier til sådanne emner er mode, underholdning, politik, teknologi og sociale medier.

7. Videoer

At tale med dit publikum med videoer er muligt. Faktisk er videoer langt bedre end skriftligt indhold og engagerer et stort antal mennesker. Du bør offentliggøre unikke videoer til at drive trafik til dine websider.

November 29, 2017