Back to Question Center
0

Semalt: 8 Black Hat SEO Tactics, der kan ødelægge din virksomhed

1 answers:

Hver gang du engagerer et SEO-firma på et nyt projekt, skal du være på udkig efter deres etiske praksis, der især vedrører black hat-taktik. Black hat SEO praksis bringer kun lav værdi til dine SEO kampagner i det lange løb.

Igor Gamanenko, kundesucceschef for Semalt , forklarer i denne artikel 8 almindelige sorte taktikker, som klienter altid bør holde sig væk fra:

1. Artikel Spinning

Indeholder brug af software til at udlede en række variationer af en originalartikel. Dette gøres muligt ved at skifte ord med deres synonymer i hele artiklen - cloudlinux lve manager jobs. Softwaren garanterer et ton af artikler, der kan virke effektive ved første udseende. Disse artikler er dog stort set usammenhængende og af ringe værdi. De fører ofte til store straffe på søgemaskiner . Artikel spinning vil få dit websted forbudt for godt for ikke at nævne en ugunstig søgemaskine ranking.

2. Afspilning af website-revisioner

En webstedsrevision kontrollerer i det væsentlige det generelle helbred på dit websted, samtidig med at det afdækker svagheder, der kan resultere i en lav placering på søgemaskinen. Et websted vil altid have uoverensstemmelser især efter omlægning. Afspilning af vigtigheden af ​​en hjemmeside revision resulterer i voldsomt tab på lang sigt, da dets svage punkter ikke kan diagnosticeres uden en revision.

3. Directory Indsendelse

Indgivelse af kataloger skal altid finde sted i et kontrolleret miljø. "Mere er bedre" -princippet skal smides ud af vinduet for at undgå besked om spam, der garanterer at skade din webstedets placeringer .

4. Google vil ikke fange det mentalitet

Undertiden vurderer SEO-virksomheder kraften i at nå søgemaskiner som Google har. Teknikgiganten har masser af ingeniører og systemer til at flagge alle black hat SEO taktikker, og prisen websitetsejere betaler, når de er opdaget, er dyre. Et websted kan de-indekseres eller devalueres med det samme.

5. Det handler om ranking først

SEO marketingfolk er for besat af rankings. Mens disse placeringer er en vigtig SEO-komponent, bør slutmålene altid forblive omdannelsen af ​​webtrafik til salg. SEO er en investering, og det skal bringe afkast til virksomheden, derfor bør marketingfolk prioritere søgeordets værdi.

6. Garanteret Rankings

Mange virksomheder er blevet offer for dette. Der er allure at få SEO kampagnetjenester og betale, når det ønskede resultat er opnået. Ikke desto mindre kan det blive offer for lavtværdi nøgleord, der ikke bringer målmarkedet til din hjemmeside. Sådanne virksomheder spam også din hjemmeside for hurtige placeringer.

7. Køb billige artikler

Det er ikke nødvendigt at købe billige og sandsynligvis lavværdiartikler online, mens du selv kan skrive bedre kvalitetsartikler. Husk indhold er konge, og du skal opbygge dit mærke med nøjagtigt og kvalitetsindhold. Skriv indholdet selv eller ansæt en professionel, der kan producere kvalitetsindhold.

8. Døråbnings sider

Døråbningssider gør det muligt for websites at optimere hver webside med en bestemt sætning af søgeordet. Disse døråbninger leder brugerne til hoveddomænewebstedet og har en frustrerende virkning på web-brugere. Desuden er de artikler af lav kvalitet, og Google finder i det mindste døråbnings sider manipulerende. For meget brug af denne taktik fører til lavere rangeringer og endda sanktioner.

November 29, 2017