Back to Question Center
0

Semalt Advice: Hvor dårlig Black Hat SEO ligner og hvordan man undgår det?

1 answers:

Din virksomhed er dit levebrød, og du bør ikke blive involveret i ulovlige ting, der kan ødelægge dit ry på internettet. Ansættelse af en SEO ekspert er god, men du bør sørge for, at han ikke bruger sort hat SEO strategier til at rangere dit website i søgemaskinerne . En af de største fejltagelser, folk gør, er, at de bruger mange penge på SEO-virksomheder uden at vide, om deres websteder får falsk trafik eller legitime hits.

Michael Brown, en førende professionel af Semalt , uddyber her om hvordan man kan undgå denne farlige fejl.

Content spinning og sort hat SEO

Det er sikkert at sige, at indholdet spinder og sort hat SEO er knyttet til hinanden - ulrike meiler jones. Content spinning betyder at du bruger en persons artikel uden at ændre ord og betydninger. I de seneste måneder er der blevet introduceret en masse software og programmer, der gør det let for forfattere at sprede indholdet. Lad mig her fortælle dig, at det er en sort hat SEO praksis og ikke kan give dig de ønskede resultater. Hvis du udfylder søgeordene og spinder indholdet regelmæssigt, er der chancer for, at dit websted bliver banned eller straffet af søgemaskinerne, især Google.

Er sort hat SEO dårlig?

Black hat SEO kan desværre ikke give dig nogen fordel. Det er ikke dårligt, før du ikke er afhængig af indtjeningen på dit website. Men hvis du ønsker at dyrke din virksomhed online, bør du aldrig få involveret i den sorte hat SEO strategier.

Der er masser af smag af sort hat SEO, og eksperterne ved, hvad de skal gøre for at forbedre søgemaskinens rang på et websted. Uanset om du bruger det til et primært domæne eller underdomæne, er sort hat SEO ikke godt at gå med for enhver pris. Du bør ikke oprette irrelevante backlinks og bør aldrig udfylde søgeordene, da det kan forbyde dit websted på ingen tid.

Omskrivning af artikler er ikke god

Ligesom indholdet spinder, er omskrivning af artikler ikke en god praksis. Det er blevet observeret, at eleverne bliver involveret i freelanceringsjob og forsøger at omskrive mange artikler af hensyn til penge. De ved ikke engang, hvordan man undgår plagiering og grammatiske fejl i deres stillinger. Hvis du har outsourcet dit indholdsskrivningsarbejde, skal du sørge for, at de skriver unikt indhold, og der er ingen grammatiske eller stavefejl. Plus, deres engelsk bør være op til mærket, hvis dit mål er det internationale publikum. Simpel omskrivning er strengt forbudt af Google og andre søgemaskiner. Således skal du sørge for at give dit publikum noget, der er meningsfuldt og nyttigt at læse. Prøv at engagere dem med informativt indhold og undgå at plagiere dit arbejde.

Endelige tanker

Der er ikke noget bedre end at have en hjemmeside med kvalitetsindhold og fremragende søgemaskine rang. Men for dette skal du arbejde hårdt og være mere opmærksom på din indholdskvalitet samt dine SEO teknikker. Uanset om du kører en etableret virksomhed eller er nybegynder, bør du aldrig kopiere artikler fra andre og ikke blive involveret i sort hat SEO praksis.

November 29, 2017