Back to Question Center
0

Semalt afslører en vejledning til fjernelse af falsk trafik fra dit websted

1 answers:

Referralspam er produktet af spambots, der sender falsk trafik direkte til Google Analytics, hvilket fremgår af de genererede trafikrapporter. Gør handling for at slette henvisningspost, hvis du finder dem i GA-rapporter for at opnå nøjagtig statistik for webstedet.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt Digital Services, deler her nogle praktiske spørgsmål i denne henseende.

Hvad er en Bot?

Bots er programmer udviklet til at udføre opgaver repetitivt hurtigt og med præcision - flower crown australia. Bots var oprindeligt beregnet til indeksering af sider på internettet af søgemaskiner . Personer med ondsindet hensigt vedtog brugen af ​​robotter gennem årene for at hjælpe dem med at skabe svig med klik, overføre indholdet af et websted, distribuere malware, akkumulere e-mail-adresser og overbelaste webstedstrafik.

Sikker og skadelig bots

Et eksempel på en god bot er Googlebot, som gennemgår og indekserer sider for brugere. Søg bots kører ikke JavaScript (de fleste af dem). Ikke desto mindre finder de, der bruger det, sig selv på GA-rapporterne, som kan skade metrisk repræsentation. Hvis de ikke kører JavaScript, er der ingen indflydelse på rapporterne, men vises på serverlogfilerne trods. De kan dog påvirke indlæsningshastigheden, da de bruger serverressourcerne. Sikker bots overholder de direktiver, der er indeholdt i robots.txt. Ondsindede bots derimod gennemfører forskellige strategier for at tilsidesætte disse retningslinjer.

Spam Bots

Deres primære mål er at besøge så mange hjemmesider som muligt og sende spam med ansigtshenvisninger til at undgå detektion. Den falske henvisningshoved indfører et omdirigeringslink til det websted, de ønsker at promovere..HTTP-anmodninger fra en sådan bot vises i serverlogfilerne og indekseres af Google. Det fungerer som et backlink til webstedet, når det vises i serverloggen. Google har foretaget ændringer i deres algoritmer for ikke at indeksere data fra serverlogfiler og dermed modvirke indsatser fra spambot-udviklere. JavaScript-run spam bots kan gøre deres vej forbi GA filtre, hvilket er grunden til, at de afspejler i rapporterne.

Botnet

Botnets består af flere inficerede computere til dannelse af et netværk, der styres af spammeren. Det bruger forskellige IP'er til at angribe en enkelt hjemmeside. Jo større botnet, desto højere er infiltrationens succesrate. Trafik fra en botnet vises som direkte trafik, da den kommer fra en anden computer, hvilket gør det sværere at opdage. Blokerer en ville ikke have stor indflydelse, da en anden tager sit sted.

Meget skadelig Spam Bots

Deres primære formål er at rekruttere en computer til at være en del af en botnet ved at inficere den med malware. Computeren bruges derefter til at distribuere samme malware til andre computere. Blokerer en botnet kan hæmme indgående trafik fra de faktiske besøgende. Mistænkelige omdirigeringer fra referraltrafikrapporten fører for det meste til disse malware-inficerende websteder. Undgå at klikke på sådanne links, medmindre der findes en effektiv anti-malware-software eller en separat computer.

Smart Spam Bots

Disse websteder sender trafik til Google Analytics ved at bruge sin sporingskode sammen med webstedets id. De indeholder også nogle falske henvisninger i trafikrapporteringen, som måske går uden forklaring. Deres aktiviteter vises aldrig i serverlogfilerne, og der er ingen måde at blokere dem, da de sender data direkte til analyseværktøjet. Personer, der ikke bruger Google Tag Managers, har GA-sporingskoden på deres websted, som fungerer som en webejendomsidentifikator. Google Tag Manager er et effektivt værktøj til at slette referrer spam i dette tilfælde. Spambots angriber hovedsagelig websteder, der er forkælet med sårbarheder i kildekoden eller dem med begrænsede sikkerhedsforanstaltninger.

Opsporing af spamkilder

Naviger til Googles trafikrapporter og brug udvisningsfrekvenserne som sorteringselementet, i faldende rækkefølge. Dem med 100% eller 0% afvisningsfrekvenser bør være mistænkt for spam. Alternativt er der en udtømmende liste over allerede etablerede spammere, du kan sammenligne med, uden at skulle foretage nogen manuel analyse. Det næste skridt er at blokere dem.

Sørg for at oprette en notation på rapportens graf, der forklarer, hvor der var en udbrud af trafik på det tidspunkt..

1. Brug omskrivningsmotoren til .htaccess-filen og brug Spambot Capabilities til at slette henvisningspost ved at ændre det. Hvis du er sikker på den IP-adresse, som spamboten bruger, skal du inkludere den i koden og benægte den adgang. Funktionen kan bruges til at blokere områder af IP-adresse. Gør kun dette, hvis du er sikker på, at spamboten bruger flere IP-adresser til at udføre en enkelt handling. Også forhindre brugere i at bruge spambots.

2. Bot Filtrering Feature: Marker boksen, der beder om at udelukke kendte bots og edderkopper.

3. Overvåg Server Logs: Skræm botsene væk ved regelmæssigt at besøge webstedet. Brug en firewall til at beskytte computeren fra det virtuelle rum ved at filtrere webkilder fra spambots.

4. Systemets administrator skal være i stand til at tilbyde professionel assistance.

5. ItSAlive-koden hjælper med at holde metrics fra Google og Yandex mod forstyrrelser fra spambots.

6. Google Chrome er i stand til at registrere malware og er egnet til browsing, hvis der ikke er firewall på plads.

7. Brugeradvarsler er personlige notifikationer fra Google, der giver besked, når der opstår en uventet trafikoverskud.

8. Google Analytics-filtre. Opret nye filtre i oversigtsafsnittet på fanen Admin i GA.

November 29, 2017