Back to Question Center
0

Semalt afslører typer af SEO Hver markedsfører bør vide

1 answers:

Hver virksomhed kræver tilstrækkelig online tilstedeværelse til at gøre kunder fra internettet. For de fleste handelsopsætninger foretrækker folk at udføre digital markedsføring samt andre onlineprocedurer, der gør et mærke vedvarende synlig for publikum og i sidste ende tiltrækker en villig køber. Webmastere anvender forskellige metoder, som hjælper denne proces med at finde frem til succes. Nogle af de digitale marketingmetoder kan omfatte Social Media Marketing samt traditionelle teknikker som indholds marketing.

I andre tilfælde foreslår Frank Abagnale, kundesucceschefen for Semalt , at bruge søgemaskineoptimering til at få trafik fra personer, der søger efter varer online.

Search Engine Optimization er en digital markedsføringsmetode, der låner tæt op fra indholds marketing - federal 185-60 r15. I denne tilgang målretter webmasteren sig for at få besøgende til hjemmesiden fra folk, der søger efter emnerne i nogle af de konventionelle søgemaskiner. Gennem anvendelsen af ​​forskellige teknikker er det muligt at gøre dit website højt placeret i søgeresultatsiderne, hvilket gør dit websted til gavn. SEO er en kompliceret procedure og kan afvige i udførelsen. For eksempel er det muligt at gøre beskidte tricks og hakke søgemaskine algoritmen til at rangere dit websted ulovligt. Der er mange typer af SEO. Disse typer kan eller ej have skadelige konsekvenser for brugeren eller den person, der bruger dem. I andre tilfælde henter virksomheder enorme gevinster fra arbejderne og succeserne ved hver af hackingsmetoderne.

Hvid hat SEO

Denne type søgemaskineoptimering bruger alle de legitime teknikker, der kan gøre en SERP-algoritme til at rangere dit websted højt. Hvidhat SEO bruger teknikker som nøgleordforskning samt betalt reklamer for en høj søgemaskine synlighed på målgruppen.De fleste virksomheder nyder godt af brugen af ​​hvid hat SEO, fordi det har en langsigtet fordel samt opretholde et udvidet forhold til kunderne. Ansættelse af hvid hat SEO teknikker kan være afgørende .

Black Hat SEO

Denne metode forsøger at narre søgemaskine algoritmen til at rangere hjemmesiden først. Nogle af metoderne her kan være okay, men andre introducerer uretfærdig konkurrence på brugerne i de fleste tilfælde står brugerne overfor øjeblikke for nedetider samt straffe på søgemaskinerne. Disse metoder kan omfatte teknikker som nøgleordspostering samt anvende negativ SEO på en konkurrent.

Grå Hat SEO

Så meget som der er hvid hat og sort hat SEO , er det også muligt at have et gråt område imellem. Der er nogle digitale marketing teknikker, der kan kvalificere som både hvid hat og sort hat. Disse metoder udgør den grå hat SEO teknikker. Du bør være forsigtig med at anvende disse metoder, da du kan få en straf fra søgemaskinerne.

Konklusion

Der er mange metoder, som e-handelsvirksomhedsejere kan bruge til at rangere websites. I de fleste tilfælde involverer disse metoder teknikker, som en side synlighed øger. Det er vigtigt at vide, hvilken type SEO der skal bruges til dit websted, da disse teknologier kan betyde forskellige resultater med hensyn til udførelsen af ​​dine marketing teknikker. Du kan også undgå hårde straffe som de-indeksering.

November 29, 2017