Back to Question Center
0

Semalt - Årsager til at udelukke intern trafik fra dine Analytics-rapporter

1 answers:

Forestil dig at du har givet dig selv opgaven at komme ud af Google Analytics og er forvirret om, hvordan du gør det. Hvis du tager en undersøgelse relateret til det, vil du få en ide om, at der er forskellige teorier, begreber og kontroverser om hvorfor ikke-intern trafik fra Google Analytics er vigtig. Nogle siger, at det er vigtigt at sikre kvaliteten af ​​dit websted og dets trafik, mens andre siger, at det ikke er nødvendigt - weather forecast spirit lake iowa.

Med denne ting i tankerne kan du analysere besøgende og kvaliteten af ​​dit websted, uanset om du bruger et privat domæne eller et offentligt domæne.

Ivan Konovalov, kundesucceschef for Semalt , præciserer her, at der er meget forskel på intern trafik og ekstern trafik. Intern trafik omfatter alle dine medarbejdere, deres slægtninge, andre lignende agenturer og alle mennesker, der bor i din by.

Hvorfor filtrere intern trafik

Der er mange fordele ved at filtrere intern trafik. Dette vil give dig frihed og en følelse af at være sikker på internettet. Det hjælper også med at forbedre den besøgendes oplevelse, og du kan sørge for, at dit websted kun er besøgt af ægte mennesker og ægte personer.

Lad mig forklare det med et eksempel: Hvis du bruger en mistænkelig IP og ikke er sikker på troværdigheden, så er det bedre, at du holder din computer enhed så anonym og ikke lad Google Analytics tæller dit synspunkt. I dette øjemed kan du bruge en bred vifte af software og værktøjer: selvom WordPress har et stort antal plugins at vælge imellem. Først og fremmest bør du kunne skelne mellem de interne trafikkilder og eksterne trafikkilder .

Hvis din plugin eller software ikke understøtter ekstern trafik, skal du være opmærksom på at justere sine indstillinger så tidligt som muligt. Processen kan startes ved at se på dine Google Analytics-rapporter. Sørg for, at brugerne, der besøger dine websites, interagerer med dine forskellige sider og kan lide og dele dine indlæg. Du bør kende deres grunde til at besøge dit websted og arten af ​​deres IP'er. De bør ikke bruge nogen IP'er, der ser mistænkelige ud og er ikke gode for dit websteds sundhed.

Sådan filtreres intern trafik

Når det drejer sig om at filtrere den interne trafik, skal du sørge for, at du bruger en unik IP-adresse til dette formål. Samtidig skal du holde øje med kvaliteten af ​​din webtrafik såvel som dens kilder. Du kan justere indstillingerne for din IP i firewall eller den browser, du bruger. Det skal vise antallet af sider i form af www.whatsmyip.com. Hvis du ikke har en ide om, hvad der er, og hvordan du fortsætter denne proces, lad mig fortælle dig, at det er et brugerdefineret sæt variabler, der bruges til at sikre, at dit website kun modtager kvalitets- og organiske visninger. Nogle andre måder kan også bruges til at fjerne intern trafik fra rapporterne. Så du kan vælge mellem en række værktøjer, teknikker og plugins baseret på dine krav og generelle behov.

November 28, 2017