Back to Question Center
0

Semalt: Awesome tricks du kan gøre for at udelukke henvisningspam

1 answers:

Internetbrugere finder det frustrerende, mens de forsøger at finde ud af, hvorfor analysedata viser unøjagtige afvisningsfrekvenser, fald i konverteringsfrekvens eller pludselige spidser i trafikken. Bortset fra gennemførelsesudfordringer er henvisnings spam (også kendt som spøgelsestrafik eller henvisning) den vigtigste årsag til unøjagtige data for Google Analytics-brugere. Desuden øges spøgelsespammen konstant i både rækkevidde og lydstyrke, og det kan ikke stoppes på nogen måde.

Brugere kan dog blokere henvisningsspam fra visning i dataanalyse og dermed genvinde den nødvendige dataintegritet til at rapportere om ydeevne, træffe informerede markedsbeslutninger og indsamle indsigt. Brugen af ​​et "simpelt" filter er nok til at slippe af med næsten al henvisningspost i en Google Analytics-profil.

I artiklen forklarer Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, betydningen af ​​Referral Spam, før man løser virkelige løsninger til eliminering af denne virus.

Hvad er 'spøgelsestrafik' eller 'henvisningspost'

Ghosttrafik registreres, når et websteds trafik er erhvervet fra en anden web, ofte et hyperlink, som en besøgende klikker på..Spammere og hackere forsøger at spore falsk trafik i en Google Analytics-profil for at få opmærksomheden fra en bruger, der får dem til at besøge et websted eller en side med falsk trafik, som regel at installere malware eller sælge et produkt. For at opnå dette registrerer svindlere et websteds trafik som et spøgelse, så de kan indsætte "henvisning" -webadresse og domæne for deres målsted eller side i en Google Analytics-profil, for at en bruger kan se. Desuden kan spammere også oprette falske indgange eller gennemføre falske begivenheder på andre sideafhængige dimensioner, for eksempel sprog. I disse tilfælde er henvisningstrafik det mest præcise udtryk.

Arbejdet med henvisning spam

Spammere bruger flere måder til at registrere falsk trafik på et websted. Den enkleste teknik indebærer brugen af ​​Google Analytics Property ID. Det er vigtigt for brugerne at forstå, at spammere ikke målretter mod en bestemt hjemmeside. Normalt har de ingen anelse om ofrene eller deres placeringer. Derfor forenkler analytics ID spammers job til at snyde systemet. Svindlerne opretter derefter webservere for at køre analytics javascript på websites, der er vært inden for deres eget webmiljø. Det indebærer at oprette et tomt websted indeholdende analysekoden og indsætte en webadresse, som de ønsker brugeren at se. Desuden kan nogle svindlere gennemgå og indeksere ID-koden fra rigtige websites for at gemme på serverrummet.

Sporfilteret

Brugere begår nogle fejl under forsøg på at minimere eller eliminere spøgelsestrafikken og henvisningsspam. Mange mennesker bruger flere taktikker og metoder til at løse problemet. Det er dog muligt at målrette spøgelsespammen i et hit ved at forstå, at falsk trafik vises på et websted ved hjælp af et falsk værtsnavn eller slet ikke værtsnavn. Således kan enhver trafik, der ikke er gyldig for en hjemmeside, udelukkes. I dette henseende kan ethvert værtsnavn, der ikke matcher gyldigt domæne for nogle webejendomme, hvor Google Analytics-kode er installeret, udelukkes ved brug af et værtsnavnfilter Source .

November 28, 2017