Back to Question Center
0

Semalt beder dig om at være årvågen. Armies Of Zombie-computere går på offensiv!

1 answers:

Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, siger at i den moderne verden invaderer zombie hærer ikke kun skærme, men også internettet. De invaderer internettet i form af botnets. Ifølge internetspecialisterne betegner botnet en hær af computere, der er inficeret med lignende malware. En botherder har fjernbetjening af sådanne computere, så de kan kommandere zombier og botnets uden et offers vidende.

Desuden kan bothærtere relæere instruktioner inden for computernetværk - omega 3 q10 capsules. Instruktionerne tager sigte på at siphonere bankoplysninger, kreditkortnumre, lanceringsangreb mod websteder, udføre reklamefusk og levere malware eller spam. Botnets kom op i en senat retsvæsen høring tidligere i måneden med james Comey, FBI direktør. Tidligere havde senator Sheldon Whitehouse sammenlignet botnets med ukrudt, der gør "onde" og anmodede direktøren om at evaluere en af ​​de største svøbe, som man kan stå over for ved hjælp af internettet. Comey bemærkede, at der ikke var nogen "god botnet". Han forklarede yderligere, at en hær af zombier har dårlige hensigter.

Botnets har været på plads i over et årti og er nu blevet den mest populære taktik, der bruges af hackere til at lave hurtige penge og kapre maskiner. Ifølge internetsikkerhedsindustrien har botnets resulteret i estimerede tab på over 110 milliarder dollar globalt over tid..Endvidere falder ca. 500 millioner computere i bytte for at botnet hærer angriber hvert år, hvilket oversætter til omkring 18 ofre per sekund.

Eksperter nævner Morris orm som det første botnet, der blev udløst i 1998. Selvom denne orm inficerede hundredvis af computere på ARPAnet, forgængeren til moderne internet, var det virkelig ikke et botnet som defineret i dagens kontekst. Robert Morris Jr., der skabte Morris orm, kontrollerede ikke de inficerede computere og har aldrig tjent penge fra hans operationer.

Botnets er i øjeblikket velordnede kriminelle virksomheder, der ofte består af millioner af inficerede computere, som kan bringe bothærdere eller deres kunder milliarder af dollars. I 2007 begyndte FBI en nedbrydning af botnets gennem en operation kaldet Bot Roast. En gentleman kaldet John Schiefer blev arraigned og dømt i en botnet straffesag, der var resultatet af processen. Han blev retsforfulgt under aflyttende handling snarere end computermisbrug og bedrageri, en lovgivning, der bruges til at udbryde hackere. John's botnet malware havde invaderet 250.000 computere, og det blev brugt til siphoning PayPal-legitimationsoplysninger fra ofre.

I 2014 fungerede en anden operation fra Microsoft ikke rigtig godt. Softwaregiganten købte en retskendelse til at gribe kontrol over næsten to dusin domæner, der blev brugt af Jenxcus og Bladabindi. Microsoft mislykkedes med at sende kommandoer til de inficerede maskiner i stedet beslaglagt mistænkelige domæner og dermed deaktivere botnet-kommandoer. I færd med at beslaglægger softwareproducenten mange legit-domæner, og dermed banke ned adresser på millioner af sine kunder.

Selskabet erkendte sin fejl og vendte om sine handlinger for at genoprette tjenester til kunderne. Flytningen viste imidlertid, hvordan massive nedbrud på botnets kunne forårsage utilsigtede konsekvenser. På trods af at nogle operationer til at bekæmpe bots var vellykkede, er der stadig ingen tegn på botnetapokalypse aftagende. Dette skyldes høj hastighed, hvormed zombierne inficerer maskiner.

November 29, 2017