Back to Question Center
0

Semalt: Betydningen af ​​at udelukke dine faste IP-adresser fra Google Analytics

1 answers:

Små virksomheder og virksomheder, der optimerer deres websites til SEO, har haft at gøre med en række udfordringer, intern trafik er en af ​​dem. Det kan være meget smertefuldt at se, at din virksomhed bliver taget ned ved at henvise spam og trafik genereret fra det interne miljø.

Betydningen af ​​at skelne intern trafik fra den eksterne trafik kan ikke fremhæves godt nok - ping pong tavoli usati. Max Bell, kundesucceschef for Semalt , siger, at Google Analytics filtrerer intern trafik, uønskede data, henvisnings spam og ondsindet trussel ved hjælp af webstedsejere. Hvis du ignorerer for at spore effekten af ​​trafik genereret af dine medarbejdere og marketingfolk, der logger ind på din hjemmeside, kan dine data blive meget skævt.

Hvorfor filtrere en række IP-adresser stammer fra dit kontor?

Dine medarbejdere, kolleger og marketingkonsulenter kan medføre, at din onlinevirksomhed falder uden din viden. Forbedring af din virksomheds synlighed er et spørgsmål, der helt afhænger af dine forpligtelser og vil ramme dit målmarked..Personer, der logger ind på din hjemmeside, har tendens til at klikke tilbage efter at have afsluttet deres daglige opgaver. I det lange løb vil de ende med at sænke dine afvisningsprocenter, et scenario der signalerer algoritmerne for at placere dine søgeord som irrelevante.

Eksklusive IP-adresser fra dine Google-algoritmer afhænger af antallet af arbejdstagere og antallet af personer, der logger ind på din hjemmeside. Er du en kunde eller en webstedsejer, der arbejder på at udelukke bestemte adresser i din Google Analytics-rapport? Her er få og enkle trin, der hjælper dig med at blokere IP-adresser helt.

  • Log ind på din Google Analytics og vælg administrativ sektion
  • Fremhæv dine konti 'Ejendom' og kontroller de egenskaber, der svarer til dem på dit websted
  • Klik på 'View' kolonnen og klik på 'Filtre' ikonet
  • Tryk på knappen 'Tilføj filter' for at oprette et nyt filter
  • Generer et 'Filternavn', som du nemt kan huske
  • I dette tilfælde overveje at bruge 'Fordefineret' mulighed som din 'Filtertype' i stedet for 'Custom' filtertype
  • Vælg filtertype og klik på knappen 'Ekskluder'
  • Indtast IP-adressen, der skal udelukkes. Det er, at du arbejder på at udelukke en bestemt IP-adresse
  • Klik på 'Gem' knappen for at gemme dine ændringer

Ifølge markedsføringskonsulenter er det hensigtsmæssigt at arbejde med et testfilter at undgå at filtrere værdifulde oplysninger. Overvej at droppe dine data til hovedfiltervisningen, før du filtrerer dine data. Tænd dit filter og kontroller de numeriske ændringer af besøgende på din hjemmeside. Antallet af besøgende skal falde ned til et mere realistisk antal efter at have filtreret en række IP-adresser på dit websted. Det er meget vigtigt at ramme dit målmarked ved udgangen af ​​din søgemaskineoptimeringskampagne. Dine optegnelser indebærer meget, hvad angår din indtagelse af intern trafik og henvisningspost. Ekskluder en række IP-adresser fra din virksomhedswebsted ved at filtrere dem ud ved hjælp af Google Analytics-sporing.

November 29, 2017