Back to Question Center
0

Semalt definerer Black Hat Techniques Nedfaldende din SEO-kampagne

1 answers:

Nogle af webstedsejere og marketingkonsulenter anser sort hat SEO som en fortid, mens det ikke er det. At tjene rigtig trafik og være højtrangeret i Google Algoritmerne er en præstation, som alle online marketingmedarbejdere gerne vil have. Nogle websiteejere har dog tendens til at bruge skyggefulde teknikker til at forbedre deres virksomheds synlighed og få høj placering.

Når det kommer til Googles straffebehandling, betragtes uvidenhed ikke. At få dit konverterende søgeord til at rangere højt i algoritmerne ved hjælp af underhanded teknikker kan få dig i reelle problemer med Google - samsung official site lebanon.

Ivan Konovalov, en professionel fra Semalt , advarer mod nogle af de sorte hatteknikker og værktøjer, der bruges af websejere og marketingfolk, med håb om at forbedre deres virksomheds synlighed og tjene rigtig trafik.

Indkøbsforbindelser

Ved du, at salg og køb af links, der passerer Pagerank, udføres blackhat SEO? Efter at have solgt et link til en udgiver, bør du overveje at rådgive administratorens største betydning for at inkludere links på deres hjemmeside. Undladelse af at gøre dette kan true dit forhold til Google og blive straffet på grund af uvidenhed, der kan undgås i det lange løb.

Nøgleord og nøgleordstipning

Overfyldning af dine søgeord i din alt-billedtekst er en af ​​de sorte hatteknikker, der bruges bredt af marketingfolk. Fyldning af din keyphrase på din tekst må ikke medføre straffe, men det vil påvirke dit engagement med besøgende.

Oprettelse af indholdsmålretning på specifikke nøgleord

Tidligere kunne oprettelse af nøgleordret indhold få dig til at rangere højt i algoritmerne. Aspektet er ændret med dage som i dag, hvilket skaber indhold, der eksponerer på et tema eller et emne, meget godt kan rangere end indhold med en god søgeordstæthed.

Opnåelse af links til websteder af lav kvalitet

Gæstebogging spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om at forbedre synligheden af ​​et brand. Men blogging på websteder med lav kvalitet med det formål at få links er forkert og kan true din placering.

Salg af annonceforbindelser

Link ordningen er en sort hat teknik, der involverer salg af en tekst link til en udgiver. Content marketingfolk betegner det som reklame, men Google betegner det som en sort hat teknik..I enkle ord indebærer link ordningen at købe annonceplads og derefter tilføje et link til et genereret indhold.

Accept af links i bytte af gratis produkter

Webstedsejere har sendt gratis produkter til kunder i bytte for et produktrevisionslink. Dette scenario betragtes som en sort hat teknik af Google. For at undgå at udføre denne sort hat teknik og blive straffet af Google, overvej at tilføje "rel =" no follow "script til din produkt review link.

Brug af overoptimerede interne links og indgående links

Overoptimerende interne links kan få dig til virkelige problemer. Interne links er beregnet til at sprede dit link gennem hele dit website. For at få fat i dit publikums opmærksomhed og få dem til at klikke på dit websted, skal du bruge et naturligt og interaktivt sprog frem for at fokusere på overoptimering af dit konverteringsord.

Anvendelse af irrelevante nøgleord til høj rangering i algoritmerne

Når det kommer til indholds marketing , er oprettelsen af ​​originalt og nyt indhold af største betydning. Tilføjelse af irrelevante søgeord til nyligt genereret indhold kan føre dig til reelle problemer. Google har en måde at identificere det nøjagtige emne på ved hjælp af værktøjet Latent Semantic Indexing.

Spinning af artikler

Brug af manuelle eller automatiske teknikker til at spinde eksisterende artikler betragtes som sort hat SEO. Hvis du bliver fanget med spunte artikler, du ender med at betale en straf for duplikering af indhold. Undgå denne sort hat teknik ved at betale for originalt og nyt indhold.

Brug af agnssider og tænd på lavtstående sider

Webstedsejere har en metode til at få en side højtrangeret af algoritmerne og derefter tænde siden med lavtstående sider. Du kan ende med at blive højtrangeret midlertidigt, men Google vil finde ud af din teknik i det lange løb. Få den rigtige trafik ved at indsende indsigt og interaktivt indhold på din side.

Black hat teknikker bruges almindeligvis af webstedsejere og marketingfolk til at forbedre deres virksomheds synlighed ved hjælp af de ikke-betalte resultater. Brug af sort hat teknikker kan helt dræbe din søgemaskine optimering, der gør det ikke-bæredygtigt. I stedet for at blive rangeret højt ved at bruge sort hat teknikker som linkudvekslinger og meta beskrivelser stuffing, overveje at praktisere hvid hat SEO ved at engagere dine kunder og tjene deres tillid.

November 29, 2017