Back to Question Center
0

Semalt: Eksklusiv Ghost Referral Spam fra Google Analytics

1 answers:

Google Analytics er et gratis og pålideligt værktøj, som webstedsejere kan bruge til at hente trafikdata og gøre rapporter ud af dem med stor effektivitet. Gennem årene, siden 2005, da Google erhvervede Urchin, er det blevet et kraftfuldt webanalyseværktøj . Webmastere bruger det til at overvåge deres onlinekampagner og bestemme deres konverteringsfrekvenser, gennemføre webstedsoptimeringsforanstaltning og holde en rapport om deres e-handelsaktiviteter. Ikke desto mindre kan tilstedeværelsen af ​​henvisningspost hurtigt undergrave nøjagtigheden af ​​denne masse data - einlagestoffe.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , definerer her nogle måder og metoder til fjernelse af henvisningspam fra Google Analytics.

Disse er ikke de robotter du leder efter

Reference spam er en teknik, der bruges af folk, der søger at få gratis backlinks til deres websteder. Trafikken fra disse kilder er også kendt som "Ghost-henvisninger", da ingen egentlige mennesker står bag besøgene. Henvisningspost har tendens til at opblive den nuværende økologiske trafikstatistik, hvilket har negative konsekvenser for webstedets konverterings- og engagementstal.

Hvad sker der, at spøgelsesreferencedomæner vises i Google Analytics-trafikrapporten, men ingen har besøgt webstedet. Spambots er bag skrapningen af ​​Google Analytics sporingskoden. De bruger derefter det til at sende trafik direkte til værktøjet til analyse. Kort sagt, spøgelseshenvisninger omgår. Det er nemt at få øje på og fjerne henvisninger til spam-domæner, da de har for stor og unaturlig trafik og besøg sessioner.

Henvisningspost har et formål, som kun gavner spammeren..Ideen er at narre ejeren af ​​webstedet ved at håbe at deres nysgerrighed om at vide, hvor hovedparten af ​​trafikken kommer fra, får dem til at klikke på deres webadresse. Når man klikker på den URL, der er angivet i GA-rapporten, omdirigerer den tilbage til deres websted og registrerer som organisk trafik fra deres side.

I øjeblikket er der krav om, at Google arbejder på en permanent løsning til at håndtere henvisningspost. I mellemtiden er der foranstaltninger iværksat inden for Google Analytics for at minimere deres udbredelse på GA-rapporter. Den mest nyttige er i sig selv de indbyggede filtre, som Google Analytics har på plads. De fjerner ikke nødvendigvis henvisningspost, men de giver brugeren en chance for at få et mere præcist billede af deres websteds ydeevne. De er kun filtre på visningsniveau. Vælg Filtre i Admin-sektionen i GA og "Opret et nyt filter." Herefter vælger du fra de to handlingsplaner:

# 1 Ødelæg alt med mere end 15 symboler

Det bruger et regelmæssigt udtryk til at afvise domæner med 15 tegn eller mere. Det kan ikke fjerne henvisningspost til helhed, men tjener som et godt sted at starte. Giv det nye filter et navn som "ghostbuster" og gør det til en foruddefineret type filter. Vælg at udelukke og indsæt ". {15,} | \ s [^ \ s] * \ s | \. |, | \! | \" I filtermønsteret. Gem filteret.

# 2 Fjern specifikke domæner

Det drejer sig om at oprette brugerdefinerede filtre for at slippe af med bestemte links, som kan være meget kedelige, hvis de er flere. Men i sidste ende vil det være umagen værd. Den eneste ulempe er at identificere de spammede domæner. Giv filtret et nyt navn som ghostbuster (kampagnekilde). Det er en foruddefineret type og vælger derefter "Exclude." Indtast de mistænkelige domæner i filterfeltet adskilt af en "\" og gem.

November 29, 2017