Back to Question Center
0

Semalt - Eksklusive henvisningspam fra din Google Analytics

1 answers:

At forstå og analysere, hvor din spiking trafik kommer fra, er af største vigtighed, når det kommer til søgemaskine optimering. Som web-ejer er det også vigtigt at fortolke din Google Analytics korrekt for at undgå at tage forkerte forretningsbeslutninger. Små virksomhedsejere har rejst spørgsmål vedrørende falsk henvisning spam, et stort problem, der har truet online marketingfolk.

Som e-handelswebstedsejer er Google Analytics et værktøj, som du altid skal bruge. Google Analytics giver markedsførere mulighed for at spore og analysere deres GA-rapporter. Webmastere og søgemaskineoptimeringsfirmaer mener, at henvisnings spam og uønsket trafik er et problem, der skal behandles - hr reports for management.

Nik Chaykovskiy, en topspecialist fra Semalt Digital Services, kigger her på de teknikker, der arbejder med at filtrere bort henvisningspost og falsk spam på din GA.

Spamblokker til Analytics

Dette er et af de fineste WordPress-plugins, der arbejder for at omdirigere henvisningspost og -robots for at forhindre dem i at smitte ind på din hjemmeside. På længere sigt slutter blokeringen af ​​falsk spam fra din Google Analytics at beskytte dine data mod at blive skævt.

SpamScape værktøjet

SpamScape er et søgemaskineoptimeringsværktøj, der er udviklet til at filtrere uønsket trafik, bots og falsk spam. Værktøjet vil arbejde på at levere automatisk genereret statistik.

Hvad du behøver at vide om henvisning spam

Effekter af bots på dine GA rapporter

Google-søgemaskinen bruger bots til indekswebsteder. Automatiske scripts og koder (bots) kan dog bruges til ondsindede formål som at sprede malware, øge falsk trafik til en bestemt hjemmeside og skrabe onlinebrugernes e-mail-adresser.

Spambots er kendt for at oprette falsk spam, henvisningspost og falske e-mails. Ifølge IT-fagfolk kan henvisnings spam påvirke dine konverteringsregistre, skæv GA-rapporter og påvirke trafikken drevet til dit websted. Google har imidlertid handlet om falsk spam og henvist til spam, da den introducerede en procedurevejledning til, hvordan kendte robotter og edderkopper kan udelukkes fra Google Analytics.

Hvad du behøver at vide om spøgelsesreferencetrafik

Ghost-henvisningstrafik fungerer ved at påvirke data i Google Analytics, men rammer ikke dit websted. Praktisk set er robotter meget forskellige fra spøgelsesreferencetrafik. Ghost-referraltrafik sender falske begivenheder og skævgør din organiske søgning i Google Analytics.

Hvordan henvisnings spam og falsk spam påvirker din SEO kampagne

Henvisningspost gør en stor udfordring for e-handelswebsites og marketingkonsulenter, der udfører SEO. Falsk spam påvirker webstedernes Google Analytics-data, hvilket gør virksomhedsejere til at udføre opgaver, der truer deres kampagner. Henvisning spam er en sort hat SEO teknik bruges som en genvej til at tjene rangeringer af spammere.

I dag er henvendelsesspam bruges til at skade websites, der udfører godt i marketingbranchen, ved at sende uønsket trafik til webstedet. Det er dog ikke tilrådeligt at spore henvisninger til spam, da de består af høje niveauer af malware og vira.

Henvisninger til spam, falsk spam og bottrafik påvirker svage websteder og websteder, der ikke er fuldstændigt konfigureret. For at beskytte din e-handelswebside for at blive påvirket af falsk spam, opdater jeres webstedets plugins, software og servere regelmæssigt. Vær altid opmærksom på, hvem du affilierer med for at undgå at give ind til angriberne, spammere og henvisningsspam.

November 29, 2017