Back to Question Center
0

Semalt: Email Marketing uden tilbage hat teknikker

1 answers:

Det er vigtigt at undgå at krydse den sorte hat linje, når det kommer til e-mail marketing. Nogle SEO specialister har fastsat betingelser for, hvordan man gør det muligt, mens andre uerfarne SEO-marketingfolk ikke engang ved, hvordan man tager deres forretninger til næste niveau. Her er de fem punkter, der tilbydes af Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, som du bør huske på for at sikre din online sikkerhed.

Undgå Craigslist:

Det er obligatorisk at undgå craigslist, hvis du ønsker at opnå succes på internettet. Craigslist er et fristende mål for sorte hat SEO eksperter og e-mail marketingfolk, men de har et team af advokater, der kan trække dig til retten, hvis du bliver fundet involveret i nogle ulovlige aktiviteter - wer sucht mietwohnung in tirol.

Så længe du kan generere millioner af verificerede konti og har masser af IP-adresser, bør du aldrig udfordre craigslist, fordi de måske rapporterer dig til søgemaskinerne . Du bør være glad, hvis du har forbedret dit websteds rang uden at blive involveret i nogle ulovlige aktiviteter.

slippe af med anonyme mennesker

En anonym person kan beskadige dit ry på internettet. Mens du laver email marketing, skal du sørge for at undgå dem og blokere deres IP-adresser hurtigst muligt. Du bør aldrig sende dem salgsfremmende e-mails fordi de er der for at stjæle dine personlige oplysninger og ødelægge dine sociale medier profiler.

Tag offshore off the radar

Det ville ikke være forkert at sige, at opfordringen til at sende masser af e-mails fra ukendte servere eller lande som Indien eller Rusland kan skabe problemer for dig. Det er derfor, du bør ikke bruge IP-adresserne for disse lande, mens du sender e-mails til dine kunder eller en stor liste over mennesker. Du skal tage offshore ud af radaren ved at gemme din IP-adresse, så ingen kan narre dig eller afpreske dig på nogen måde.

Meget patetisk dumhed (VPS)

Det er dejligt at bruge en VPS-server eller en dedikeret server baseret på dine krav. Næsten alle mennesker i forretnings- og socialmediemarkedsførere såvel som digitale marketingfolk bruger VPS eller dedikerede servere, mens de sender e-mails af salgsfremmende grunde. Hvis du er en af ​​dem, bør du ikke blive involveret i sort hat email marketing, da det vil skabe problemer for dig og din virksomhed på internettet.

Konklusion

Du må aldrig glemme at e-mailmarketing med sort hat kun virker i et par dage. Men med det kan du ikke generere nogen kundeemner og kan ikke tjene meget af din online forretning. Den sorte hat email marketing teknikker er ikke pålidelige og kan ikke garantere succes. Det er derfor, du bør være meget opmærksom på hvid hat email marketing og sociale medier færdigheder. Det tager lidt tid, men resultaterne er fantastiske og for livet. For både små og store virksomheder er det obligatorisk at vælge hvide teknikker, og du bør aldrig krydse den sorte hat linje, hvis du ikke ønsker at blive straffet online.

November 29, 2017