Back to Question Center
0

Semalt Expert afslører en SEO-taktik, der er et must-have

1 answers:

Det er sikkert at sige, at søgemaskineoptimering er af to typer: on-page SEO betyder, hvordan dit websteds artikler præsenteres for søgemaskinerne for bedre placering. Denne type søgemaskineoptimering hjælper dig med at give dit websted en god placering mod en række søgeord, og det er en nem måde at forbedre den samlede ydeevne på dit websted. Selv om det kun vil tegne sig for tyve procent af, hvordan dit websted er rangeret og scoret af søgemaskinerne, er SEO på dit tidspunkt værd at din tid og kan være dit første skridt i retning af en imponerende og søgemaskinevenlig hjemmeside. På den anden side betyder off-page SEO, at dit website er kontrolleret på internettet med en række søgeord, marketingstrategier og teknikker - articoli infanzia usati brescia. Det er sådan, dit websted vil få en god rang i søgemaskinerne, især Google.

Du bør huske på følgende ting, der er fastlagt af Nik Chaykovskiy, den førende ekspert fra Semalt , mens du udvikler en robust SEO-strategi.

Sidetitlen er vigtig

Det er rigtigt, at sidetitel skal være SEO-venlig, som er en af ​​de vigtigste faktorer for on-page SEO. Titlen du vælger til din artikel, skal indeholde rigtige søgeord, og dens længde skal være Google-venlig. Plus, det er vigtigt at titlen er engagerende, så du kan tiltrække flere og flere mennesker. For at producere velbevandste titler, bør du gøre det mindre end halvfjerds tegn, inkludere nogle søgeord, og indsæt din virksomheds navn i den.

Meta beskrivelse er umagen værd

Meta beskrivelsen er, hvad mange mennesker ignorerer, mens du gør on-page SEO. Det er en beskrivelse, som Google og andre søgemaskiner vil bruge til at få besøgende til dit websted..Det skal ikke være mere end et hundrede tegn og skulle have alle nødvendige nøgleord. Med andre ord kan vi sige, at metabeskrivelsen er resuméet af din artikel og skal skrives pænt.

Overskrifter af dine indlæg

Overskrifter er en af ​​de vigtigste dele af velskrevne artikler. Disse er typer af tekster, der vises større end hele posten, så det er vigtigt at skrive dem klogt og bruge en række søgeord, mens du laver dine overskrifter. Du bør aldrig glemme at få dem til at se H1, H2 og H3 for bedre resultater.

Brug af billeder

Det er rigtigt, at et billede forbedrer den samlede ydeevne af dine websider og involverer flere og flere brugere. Det er ideelt, hvis du bruger en række billeder og videoer i hele dit indlæg. Disse bør ikke have en negativ indvirkning for brugerne. Ellers vil de forlade dit websted og kan sortliste det for en levetid.

Sådan forbedres off-side SEO

Ligesom on-page SEO er det vigtigt at forbedre off-side SEO for bedre rækker i søgemaskinen. Det er baseret på din troværdighed på internettet og vil bestemme, hvordan din virksomhed vil brutto i de kommende dage. Off-side SEO kan startes med indgående links og gæsteposter. Du skal skrive gæsteposter og give links tilbage til dine artikler. En anden effektiv måde er at du kan gøre social media marketing til at engagere flere og flere mennesker. Digital marketing og indgående links hjælper med at maksimere din søgemaskine rækker inden for et par uger. Du bør altid få links fra fagforeninger, aviser og andre e-handelswebsteder.

November 29, 2017