Back to Question Center
0

Semalt Expert afslører Facebook og Twitter-tricks til SMO & SMM

1 answers:

Har du en ide om, hvordan du får et stort antal visninger fra både Twitter og Facebook? Det ville ikke være forkert at sige, at Facebook og Twitter er to af de mest avancerede sociale medie netværk, der sikrer fremragende engagement muligheder, hvis du bruger dem klogt og optimerer deres kerneegenskaber. For sociale medier markedsførere er det ikke et hårdt arbejde, men for nytilkomne kan det ikke være muligt at opnå de ønskede resultater, da de ikke er uvidende om de avancerede metoder. Du skal gennemse FaceBook & Twitters regler og regler og analysere, hvordan du kan skabe engagerende indhold dagligt - after adls.

Frank Abagnale, en af ​​de førende eksperter fra Semalt Digital Services, har i artiklen delt nogle tips til, at du får tilstrækkelig erfaring.

Post emnerelaterede videoer

Det første du skal huske på er, at du sender emnerelateret indhold og videoer både på Facebook og Twitter. Det er vigtigt at observere, hvad dine tilhængere elsker at læse og se og administrere dine sociale medier websteder i overensstemmelse hermed. De fleste mennesker ved ikke, at generering af organisk trafik fra Twitter og Facebook er meget let. Du behøver ikke at sende hundredvis til tusindvis af ting hver dag. Kun én ting i timen med engagerende videoer og korte klip ville gøre arbejdet for dig..

Del citat Fotos

Hvis du ikke kunne finde de relevante videoer, kan du dele citater og fotos på dine sociale medier hjemmesider. Folk elsker inspirations citater, der holder deres mentale niveau stabilt og skaber positivitet i deres personlighed. Du kan hjælpe dem med at slippe af med alle problemer og følelser ved at dele citatbilleder hver halve time. Det vil give dig kvalitetsresultater og kan i høj grad øge din postinteraktion samt din hjemmeside antal visninger.

Mål dine organiske indlæg

Hvis Facebook har begrænset dine indlæg til et par personer, så er den bedste mulighed at målrette dine organiske indlæg via Facebook-annoncer. Hvis du gør det, kan dine indlæg og dit websted mere og mere eksponere online og kan skabe bevidsthed blandt andre om dit brand. Ikke kun Facebook, men også Twitter er en god måde at øge din rækkevidde online. Du kan bruge deres annoncer, som ikke vil koste dig meget, men kan give dig meget gode resultater.

Få kreativ med trendige emner

Som Facebook og Twitter tættere på real-time når det kommer til trends og sladder, kan du blive kreativ med trending emner for at øge dine sociale medier fans. Vi anbefaler dig at dele nyhedsartikler og trendingsposter mere og mere. Dette ville give dit websted og sociale medier profiler mere eksponering end de andre, og dine chancer for at få masser af fans vil i sidste ende øges.

Opret og del Curated Lists

Curated lister er gode til at blive oprettet og delt på Twitter og Facebook. Disse sociale medier websteder filtrerer deres søgeresultater og får deres brugere til at have noget kureret og informativt indhold. Hvis du opretter sådanne indlæg og indhold i et stort antal, kan du få masser af fans og tilhængere inden for få uger.

November 29, 2017