Back to Question Center
0

Semalt Expert afslører forebyggende foranstaltninger for computervirus

1 answers:

Vi alle havde smertefulde og uforglemmelige møder med computervirus på et tidspunkt. En lektion vi deler til fælles er det ønskesedende, du vidste på måder at undgå eller eliminere disse vira på forhånd.

Ikke bekymre dig, Ivan Konovalov, en af ​​de mest erfarne specialister fra Semalt , i denne artikel fremhæver praktiske måder at undgå computervirusinfektioner. De omfatter:

Download altid programmer fra legitime og tillidskilder

Disse vira inficerer og kompromitterer computerprogrammer og får dermed adgang til dit system. Du skal derfor downloade programmer fra en ægte leverandør eller tredjeparts hjemmeside.

Hold en computer backup

Det er altid tilrådeligt at have en ekstra kopi af alle dine kritiske filer. En sikkerhedskopi giver dig mulighed for at gendanne alle dine data og komme tilbage med normale funktioner.

Scan og bekræft Email Attachments

Det nye trick i byen er virusinfektion via e-mail vedhæftede filer enten med vilje eller ubevidst. Ondsindede e-mail vedhæftede filer indtaster et system ved åbningen af ​​posten og dermed behovet for at scanne og verificere disse vedhæftede filer før download. Det er endnu mere nyttigt, fordi e-mailkilden kan blive kompromitteret og uvidende om, at de overfører viruserne.

Installer anti-virus og malware løsninger

Opdateret anti-virus- og malware-software gør din computer modstandsdygtig ved at markere og fjerne potentielle trusler..Administratoren kan også køre hyppige systemscanninger af sikkerhedsmæssige årsager.

Deaktiver Email Image Previews

Du behøver ikke downloade inficerede filer på e-mail vedhæftede filer for at få virus i dit system. En infektion kan begynde ved blot at forhåndsvise billeder i din email. For at undgå dette skal du deaktivere din e-mail-klients billedeksempel, mens du kun ser de billeder, der er modtaget fra betroede kilder.

Regelmæssige operativsystemopdateringer

Dit computersystem forbliver fri for virus, når du altid bestræber dig på at have et opdateret operativsystem. Opdateringerne gør det kendskab til og kan håndtere de nyeste computervirus.

Aktiver computer firewall

Selvom du opdaterer dine programmer og operativsystemer, er firewall din computers første og sidste forsvarslinje mod virusinfektioner. Hold det op og aktivt for at undgå tredjeparts virusinfektioner.

Brug af computeradministrator rettigheder

En computer skal kun have én administrator, som har alle rettigheder og privilegier til at installere programmer. Brug disse rettigheder til at undgå udenlandske brugere at udsætte dit system for sådanne risici.

Regular PC System Monitoring

Du ved ikke, at din pc's firewall er deaktiveret, eller der er brug for opdateringer til dine OS-programmer, medmindre du regelmæssigt overvåger dit system til det samme.

Overholde computermeddelelser

Antivirusprogrammer og malwareprogrammer er kodet på en sådan måde, at brugeren advarer på forhånd, når de nyeste opdateringer er nødvendige eller tilgængelige. De vil også underrette brugeren, når der opdages malware trusler. Aldrig ignorere sådanne advarsler og meddelelser. På samme note overholde meddelelser til alle computeropdateringer i det lange løb.

Oprettelse og vedligeholdelse af en it-afdeling

For store organisationer har du brug for en it-afdeling til at opretholde edb-servere og systemer til glatte operationer Source .

November 28, 2017