Back to Question Center
0

Semalt Expert: Alt du var bange for at spørge om SEO

1 answers:

SEO har fire grundlæggende elementer, der er vigtige for online marketing og publicity succes. Online succes er vigtig for at tiltrække nye kunder til virksomheden. De fire elementer er placeringer, besøgende, konverteringer og optimeringsintentioner. Det er vigtigt for virksomhedsejeren at forstå de relevante søgeordssætninger - no deposit codes 2015. Det er også nødvendigt at sikre, at søgemaskinen kan finde nøgleordene og analysere dem effektivt. Søgeordene skal være stærke, og søgemaskineprocessen skal have gavn af en hjemmesidearkitektur, der er brugervenlig. Linkene skal være enkle at identificere og let at navigere. I artiklen forklarer Max Bell, Semalt Customer Success Manager, de fire grundlæggende SEO elementer.

1. Placeringer

Hovedformålet med SEO er at gøre det muligt for virksomhedens hjemmeside at opnå en højeste placering i søgemaskinerne. Den øverste position på den første søgeside forbedrer virksomhedens online synlighed. Placeringen er dog ikke det ultimative mål for SEO-processen. Mange virksomhedsejere studerer rankingresultater fra søgeprocessen. De føler demotiverede, hvis de ikke får den øverste position efter at have brugt mange økonomiske, menneskelige og teknologiske ressourcer. De bør forstå, at placeringerne har forskellige virkninger for virksomhedens succes. Toprangeringer påvirker ikke salgsværdien direkte; de giver kun en mulighed for internetbrugere at kende de produkter eller tjenester, der tilbydes af virksomheden. Et websted, der er klassificeret som №5, kan have bedre service og information end den hjemmeside, der er klassificeret №1..

2. Besøgende

Antallet af brugere, der besøger hjemmesiden, vil stige, hvis optimeringsprocessen genererer placeringer. Websites vil også optage placeringer, når vigtige søgeord anvendes i SEO-processen. Forøgelse af antallet af besøgende som følge af rangeringer er god. Det er imidlertid ikke det ultimative mål for optimeringsprocessen. SEO-eksperten gavner sig økonomisk, hvis han eller hun er lønnet på grundlag af niveauet for indtryk og online-reklame.

3. Konverteringer

Dette er det ultimative mål for optimeringsprocessen. SEO-processen bør generere flere fordele end blot at øge søgeplaceringerne og den besøgende trafik. Det bør resultere i stigningen i konverteringsniveauet og -raterne. Konverteringsmål er forskelligartet og er baseret på hjemmesidernes interesser. Eksempler på konverteringsmål er høje blogkommentarer, øgede downloads af produkter, høj Twitter eller Facebook efter eller øget salgsvolumen. Optimeringsstrategien skal være forbundet med opnåelsen af ​​konverteringsmålene.

4. Søgemaskiner og optimering hensigt

Selv om søgemaskinerne er teknologisk kloge, kan de ikke bestemme hensigten hos webstedets ejer. Dette er en stor udfordring i SEO-processen, fordi hensigten er nødvendig for at forstå relevansen af ​​hjemmesiden og søgeordene. Den SEO professionelle s er derfor forpligtet til at angive de ønskede problemer eller begreber for at forhindre gætte ved søgemaskinerne. Hensigten er også afgørende for at forbedre kendskabet til de besøgende om informationen på online siden. Webstedet skal være let at navigere, og den tilgængelige information skal være på et enkelt sprog.

November 29, 2017