Back to Question Center
0

Semalt Expert angiver, hvordan man håndterer henvisningspam i Google Analytics

1 answers:

Hvis du bemærker, at dit websted modtager meget henvisningstrafik, og dataene vises i din Google Analytics, er du ikke alene, da mange mennesker har konfronteret det samme problem. Det meste af henvisningerne er spam og bør slippes af med det så hurtigt som muligt. Nye overførsler af henvisningspamfiler beskadiger i høj grad dataene i Google Analytics - buy fake id online with credit card. Angrebene ødelægger ikke blot dit websites placering i søgemaskinens resultater, men får også bedre placeringer for deres egne hjemmesider og blogs. Problemet er, at små virksomheder kan håndtere henvisningspost og øge antallet af synspunkter på deres websteder.

Ivan Konovalov, kundesucceschef for Semalt , giver her en værdifuld løsning vedrørende henvisningspost.

Attackere genererer spam i Google Analytics

Det første spørgsmål, der rammer os, er at hvorfor opretter angriberne og hackere Google Analytics-spam? Webstedsejere og bloggere holder øje med Google Analytics og ændrer sine indstillinger en gang imellem. De fjerner og blokerer de IP-adresser, der ser mistænkelige ud, og forhindrer de virkelige mennesker i at besøge dine websider. En masse hackere bruger henvisning spam til at generere og falske salgsledere. Plus, de bruger det til at sprede virus og malware og udføre phishing-angreb hver dag. Hvis du ser nogle mistænkelige websteder i dine henvisningsdata, skal du aldrig klikke på den pågældende side og få den fjernet fra Google Analytics så tidligt som muligt..

Hvordan forekommer der henvisningspam?

Hackerne og spammerne bruger en række teknikker til at køre robotter og kapre computersystemer i botnettet. Nogle af dem genererer mange spøgelsesbesøg og øger afvisningsfrekvensen på dit websted. De fortsætter med at sende bots til dine websteder, ødelægge sin samlede ranking på internettet. Angrebene skal køre JavaScript for at spore din Google Analytics. Herfra indsamler de data og nødvendige oplysninger om dit websted og involveres i de bedrageriske aktiviteter.

Med tiden har Google introduceret mange produkter og tjenester for at sikre dit websteds sikkerhed og sikkerhed online. Du kan bruge sine funktioner og muligheder for at holde dit websted beskyttet mod hackere. Sporing kan ske med unikke tal for alle ejendomme. En egenskab betyder, at du kan bruge et spornummer eller kode for at gætte om dit websted modtager lovlig trafik eller ej.

Google Analytics tillader brugerne at bruge op til halvtreds egenskaber pr. Konto. Det betyder, at hvis du ejer en AdSense, skal du få et serienummer pr. Ejendom. UA-nummeret, som betyder Urchin Analytics, er navnet på det produkt, som Google har erhvervet i årevis for sine brugere. Dets midtscifre er det faktiske kontonummer du skal bruge, mens du opretter en ejendom. Alle egenskaber i en Google Analytics-konto kan dele det samme nummer.

Google Analytics giver os også mulighed for filtrering. Det er let at oprette filtre og opdatere de analytiske indstillinger i henhold til nye tendenser og taktikker. Masser af hjælpelinjer og vejledninger er tilgængelige på internettet for at slippe af med henvisningspost. Du kan opretholde kvaliteten af ​​dine data i Google Analytics ved at justere indstillingerne.

November 29, 2017