Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver 15 Black Hat SEO strategier, der kan ødelægge dit brand

1 answers:

I de seneste tid har Google og andre søgemaskiner været på jagt efter websteder, der bruger sort hat SEO taktik. I denne henseende er det tydeligt, at sort hat SEO praksis i sidste ende vil sætte hjemmesider i fare.

Jack Miller, en førende specialist af Semalt , beskriver her black hat SEO-strategier, som kan påvirke startups, mens man stræber efter at vokse i internetmarkedsføring.

1 - equipment surveillance uk. Beklædning

Det er den mest almindelige sorte hat SEO taktik for at tiltrække trafik til et websted gennem bedrag. Det gør det muligt for en webstedsejer at give helt anden webadresse eller indhold til webstedets besøgende med, hvad der er tilgængeligt på søgemaskinen

2. Gateway eller Doorway Pages

Henviser til siderne messet, fyldt og helt over udstyret med stærke søgeord med en svag proposition værdi. Siden mangler nyttige, gyldige eller værdifulde oplysninger. De indeholder kun rige søgeord, der fanger besøgende opmærksomhed og omdirigere dem til en anden webside.

3. Betalede Links

Et af kravene til placering på en søgemaskine er link bygning . Processen er ikke let og indebærer en masse indsats, kvalitet og hårdt arbejde. Betalede links gør alt lige for webstedsejere. De har ikke noget imod kvaliteten af ​​konteksten, men indsætter den ønskede ankertekst eller linker til det forventede indhold. Det betragtes som en sort hat SEO strategi.

4. Skjulte links og små tekster

Den mest irriterende black hat SEO-teknik, hvorved ejere af webstedet indeholder ulæselige links og tekster nederst på en webside eller hjørner, hvor de to er visuelt uopnåelige. Teksterne og linkene er af samme farve som baggrunden og dermed stopper ethvert søgeord, der ignoreres af besøgende.

5. Duplikeret indhold

Det er simpelthen tyveri eller stjæle af andres indhold..Arbejdet må ikke være en hel kamp, ​​men selv en tæt kamp anses for at være et duplikat indhold.

6. Artikel Spinning

Forventer at skrive nyt udgivet indhold enten manuelt eller ved brug af robotter. Det er almindeligt med dovne marketingfolk, der ikke ønsker at tænke på egen hånd.

7. Søgeordfyldning

Det er en proces, der indebærer overbelastning af søgeord på webstedets indhold. I dette tilfælde tilpasser webstedsejere nøgleord uden mening med metatags.

8. Spam Blogs

Dette er sider, der indeholder meningsløse indhold, der er overbelastet med hyperlinks. Spam blogs er oprettet med det formål at generere backlinks til tilhørende websites.

9. Referrer Spam

Taktikken med at bruge ikke-eksisterende URL, der omdirigerer til et websted, at en hacker vil bombardere med løbende anmodninger til en besøgende.

10. Private Blog Network (PBN)

Det refererer til en kategori af højmyndighedswebsteder, der linker et pengewebsted med kvalitetsankertekster.

11. Side Bytte

Det betyder at ændre en allerede populær, indekseret og rangeret side med trafik, der adskiller sig fra den oprindelige version.

12. Link Farms

Det betyder at opbygge et system af kilder, hvor en websteds URL er forbundet med irrelevant og lav kvalitet indhold.

13. Cybersquatting

Henviser til kopiering af varemærker eller køb af domænenavne.

14. Typosquatting

Betegner kopiering af en konkurrents webadresse og stavefejl forsætligt ved opbygning af et nyt domæne.

15. Social Networking Spamming

Dette betyder reklame for besøgende på sociale netværk med uønskede videoer og kommentarer.

November 29, 2017