Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver Google Analytics-funktioner Hver SEO Champ skal vide

1 answers:

Der er ingen tvivl om, at Google Analytics er et af de vigtigste og væsentlige værktøjer, når det kommer til at forstå dit publikum og dets smag. Dette værktøj giver dig mulighed for at grave dybere ind i, hvilken type artikler dine læsere vil læse, platformene, de bliver mere tiltrukket af, og den vej, der fører dem til at købe dine produkter og tjenester. Både store og små virksomheder bruger Google Analytics og udnytter dets funktioner, tilpasser dataene til deres websteder og planlægger fremragende marketingstrategier.

For to år siden anvendte hundredvis af virksomheder Google Analytics som led i deres dataindsamling og digital marketing -strategier - chile tour guide. Virksomheder af alle størrelser udnytter webanalyseværktøjer , og de fleste foretrækker Google Analytics. Konkurrenterne i Google Analytics er Adobe, Webtrends og mange andre. Det kan ikke være muligt for nogen af ​​dem at få så stor succes som Google Analytics.

Nogle af de fremragende funktioner i Google Analytics er blevet diskuteret her af Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt ..

vægtet sortering

Når det kommer til at analysere, hvordan dit websted og dets forskellige sider udfører, er det den afvisningsprocent, som du skal være opmærksom på. Du bør også kontrollere antallet af dine sidevisninger, kvaliteten af ​​din trafik og dine brugeres IP-adresser. Til dette skal du klikke på attributets overskrift og sortere problemerne en efter én. Prøv dit bedste for at organisere siderne med afvisningsprocent, men det ville ikke helt sætte dine websider for at få trafik af høj kvalitet. I stedet skal du sortere sidevisninger og prøve at reducere din afvisningshastighed i høj grad. Denne funktion er kun til stede i Google Analytics og kan give dig mange fordele.

Site Search

Det er sikkert at alle hjemmesider har en søgelinje for brugerne at indsnævre det, de søger. Søgestængene fremskynder søgeprocessen i høj grad, hvilket sparer meget tid for dine brugere. Denne funktion er en del af Google Analytics, og du kan finde stangen i sektionen Site Search. Med dette værktøj kan du se, hvilke typer produkter og tjenester der er mest velegnede til dit publikum, og hvordan du gør dit websted nemt at navigere efter.

Remarketinglister

Remarketinglisterne er værdifulde til markedsføringsformål. De giver dig mulighed for at nå en række potentielle kunder og konvertere dine besøgende til salg. De indsamler data om dine besøgende og tiltrækker dem mod dit websted og dets produkter. Denne fantastiske funktion er til stede i Google Analytics og er en glimrende måde at få mest muligt ud af publikum på, uden at skulle investere i dine marketingstrategier og sociale medier. For at justere indstillingerne skal du gå til Admin-sektionen i Google Analytics og klikke på "Remarketing" under kolonnebetegnelsen Property. Når du har aktiveret denne mulighed, kan du oprette flere og flere målgrupper baseret på dine krav. Du kan også føje dem til dine fremtidige annoncekampagner i AdWords. Dette er en fremragende funktion i Google Analytics, hvilket giver dig kvalitetsresultater.

November 29, 2017