Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver metoder til at begrænse risikoen for malware

1 answers:

På trods af den største styrke, der vises på internettet som et ressourcefuldt sted for enhver information, er der mange risici forbundet med onlineaktiviteter. Hackere og con artists bruger online elementer som e-mails, meddelelser og pop-up annoncer til at manipulere uskyldige brugere. Spredning af malware, virus og trojanske heste er en af ​​de mest skadelige strategier, der anvendes af con artists online for at få adgang til computeroplysninger, der anvendes til identitetstyveri, ødelæggelse af dokumenter og eksponering af privat information.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , tager dig gennem de mest almindelige malware tegn på inficerede computere og strategier for at undgå dem.

Malware

Ondskabelig software (malware) er software på internetbrowseren, der viser uønskede reklamer. De kan inficere et edb-system for at afsløre følsomme oplysninger fra en organisation eller fordybe klientmidler, overtage systemer og kræve løsningen eller udsætte fortrolige oplysninger. De findes i fire former: vira, orme, trojanske heste, spyware.

1. Virus:

Denne ondsindede software indsætter sig i programmer, reproducerer, spredes og udfører ondsindede aktiviteter som datadestruktion.

2. Orme:

Ormerne knytter sig ikke til programmer, men de kryber gennem netværk, replikerer og kigger efter sårbare maskiner til at angribe.

3. Trojanske mænd:

Trojan er en ondsindet software eller datafil, der synes at være nyttig, indtil den er integreret i computersystemet..De kan kryptere offerets filer eller hele harddisken, forhindre adgang til oplysninger og bede om løsepenge. De fleste trojanere spredes gennem vedhæftede filer i e-mails.

4. Spyware:

Spyware er en malware, der overvåger en computers aktiviteter og sender oplysningerne til en tredjepart uden kendskab til brugeren. Data stjålet kan lette pålæggelse, udføre tyveri og andre ulovlige aktiviteter i brugerens navn.

Hvordan man realiserer en computer, er malware inficeret

Det er svært at vide, at systemet er inficeret, indtil det manifesterer sig. En computer kan opleve langsom behandling, men dette kan være et resultat af mange årsager foruden vira, orme og trojanere. Efter infektion kan malware vise en besked, korrupte filer eller vise sig gennem skader som f.eks. Stjæle af midler. Forebyggelse er den bedste løsning på trojanere, vira og orme, da detekteringen er, efter at skaden er færdig.

Sådan undgår du malware?

 • Kontroller afsendere af e-mails, før du besvarer eller åbner vedhæftede filer og afmeld misbrugte adresser.
 • Klik ikke på mistænkelige links på webstedet eller i vedhæftede filer.
 • Kontroller ægtheden af ​​mistænkelig e-mail-adresse via telefon eller slet den.
 • Togpersonale og lukkede mennesker regelmæssigt på farer ved orme, virus og trojanske heste.
 • Brug antivirus- og filtersoftware til at spamposte dårlige e-mails og justere sikkerhedsindstillingerne til det højeste niveau.
 • Hold computeren altid opdateret. Benyt den anbefalede automatiske opdatering.
 • Brug så vigtige software-patches som mangler fra systemet så hurtigt som muligt og aktiver automatiske opdateringer.
 • Deaktiver Microsoft Office-makroer, da nogle vira forkæler sig som makroer. Hør på internettet for at fastslå, at makroen ikke er malware.
 • Installer kun software fra pålidelige leverandører, da usikre kilder kan indeholde virus, orme og trojanske.
 • Kontroller, at operativsystemet i brug er opdateret, da gamle systemer som Windows XP er sårbare.
 • Gør regelmæssig backup af data og ansættelsesforsikringer.

Det bedste skridt for at undgå orme, trojaner, vira og andet malware er ved at være opmærksom og iagttage forebyggende foranstaltninger Source .

November 28, 2017