Back to Question Center
0

Semalt Expert: De bedste Google Analytics-filtre

1 answers:

De fleste forretningsmænd ved så lidt om webanalyse og betydningen af ​​Google Analytics. De logger lejlighedsvis ind på deres AdSense-konti og holder aldrig opmærksom på, hvad der sker i deres dashboards. Kun få mennesker kender betydningen af ​​Google Analytics og de tricks, der er forbundet med det.

Jason Adler, kundesucceschef for Semalt , præciserer, at filtre er med stor hjælp, da de hjælper med at styre den type data, vores websites modtager. Hvis du ser nogle ulemper i dine Google Analytics-rapporter, er det tid til at oprette nogle filtre for at sikre din hjemmeside beskyttelse. Filtrene eliminerer alt snavs og snavs, indtil du får kun hvad der er legitimt, autentisk og pålideligt. Ufiltreret og rå data kan ikke give dig de ønskede resultater. Det vil også ikke fortælle noget om, hvad præstationen af ​​dit websted er, og hvordan man kan forbedre det. For at konfigurere dine filtre skal du gå til din Google Analytics og klikke på kontosektionen, hvor filtre er til stede, eller hvor du vil oprette dem. Du bør aldrig se rapporten uden at oprette passende filtre, da det kan sænke ydeevnen på dit websted. Du skal tilføje så mange filtre som muligt for at forbedre dit websteds samlede ydeevne..

Eksklusive indre trafik

Du bør altid være opmærksom på at udelukke intern trafik og ukendte kilder til dit websted. Hvis du ser, at dit websted ikke fungerer som forventet, er det det tidspunkt, hvor du skal oprette filtre og aktivere dem med det samme. Du skal anvende filtrene og udelukke de ukendte IP'er fra din liste for at få de ønskede resultater. Først og fremmest skal du indtaste navnet på dit filter og klikke på den eksklusive interne filterknap. I den gamle version af Google Analytics kunne du ikke oprette filtre og kunne ikke udelukke IP'erne fra listen. Men nu er det muligt at udføre begge opgaver på en bedre måde.

Force URL-rapporter til kun små bogstaver

En anden ting, du skal huske, er, at du tvinge URL-rapporter til små bogstaver. En af de største og mest irriterende problemer med Google Analytics er, at den viser forskellige typer rapporter både for store og små bogstaver. Det er dog muligt at slippe af med dette problem ved at tvinge URL-rapporter kun til små bogstaver. Dermed kan du sikre, at dit websteds sundhed og dets ægthed opretholdes hele måneden.

Fuld henvisning URL

Hvis du er ved at opbygge nogle links, skal du søge henvisningswebstederne i Google Analytics. Her er det muligt for dig at finde relevante data, der vil vise dine domæne- og underdomænewebadresser. Du skal altid huske på, at din sporingskode er korrekt installeret i Google Analytics. Uden denne kode kan du muligvis ikke få fat i uddragene og sætte dem op på din hjemmeside Source .

November 28, 2017