Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer trin for at undgå Ransomware infektioner

1 answers:

En af de farligste ting at inficere et computersystem er malware. Et godt eksempel er CryptoLocker malware, der har været et ubehag for online brugere i et stykke tid nu. Indtil nogle få måneder siden havde eksperter ikke en konkret løsning for at bringe truslen til ophør. Malware låst ud over en halv million mennesker ud af deres systemer. Regeringen og nogle sikkerhedseksperter lykkedes at neutralisere truslen, og online-brugere kan nu hvile let. Hvad regeringen gjorde var, at de greb alle de computere, der troede at være kilden til malware. Senere udviklede et it-selskab et værktøj, som de offentliggjorde til brug for de mennesker, der havde deres computere inficeret. Dens primære formål var at dekryptere eventuelle firewalls og genoprette deres tabte filer.

Oliver King, den førende specialist inden for Semalt Digital Services, har diskuteret nogle overbevisende problemer, der kan hjælpe dig med at undgå farlige ransomware-angreb.

Ikke så meget som online brugere har et mindre problem at tænke på, eksisterer CryptoLocker ikke isoleret. Der er lignende malware roaming internettet, hvor hackere fortsætter med at udvikle sig mere på en daglig forretning. For eksempel, efter at have taget CryptoLocker, CryptoWall ned, tog sin plads. Det er et ransomware, der har eksisteret siden november 2013. Siden da har over 625.000 pc'er indeholdende over 5..25 mia. Arkiver er blevet ofre. Ransomware er ikke så kompliceret som CryptoLocker i infrastruktur og kildekode, men gør det ikke mindre af en trussel.

Når CryptoWall får adgang til en ren computer scanner den alle filer, og bruger derefter RSA-kryptering til at kryptere den. Når det permanent er placeret i systemet, åbner det notisblokprogrammet med særprægede oplysninger om, hvordan ejeren kan få adgang til dekrypteringsservicen. Processen vil naturligvis indebære en betaling for tjenesten. Dekrypteringsprogrammerne begynder som minimum på USD 500 og stiger til USD 1000 efter syv dage. Instruktionerne angiver, at de eneste accepterede transaktioner er i form af bitcoins og adressen til at betale ændringer med hver inficeret bruger.

Følgende 9 trin angiver midler, hvorigennem brugerne kan skjule sig fra ransomware som CryptoLockker og CryptoWall, da de begge falder i kategorien af ​​lumske ransomware-familie.

  • Sørg altid for at opdatere operativsystemet og sikkerhedssoftwaren, der bruges til at få adgang til internettet.
  • Beskyt systemdataene ved at investere i beskyttelsesværktøjer og katastrofeinddrivelsesværktøjer som Pavis Backup.
  • Klik ikke på nogen vedhæftede filer, der sendes af ukendte personer, og pas på dem, der gøres for at se ud som om de stammer fra legitime afsendere.
  • Opbevar vigtige oplysninger regelmæssigt i et ikke-forbundne lager.
  • Cloud-tjenester, der tilbydes af søgemaskiner, giver rigelig sikkerhed, og som bruger bør man overveje at flytte deres information til dem.
  • Incident respons og robusthed protokoller eksisterer for at hjælpe virksomheder med at overvåge systeminfektioner.
  • Programmer til at opdage risikoen for infektion. Hvis programmet identificerer en potentiel trussel, skal du straks kontakte en it-professionel.
  • Ved ændring af regelmæssig konto og netværksadgangskode mindsker risikoen for infektion, når man fjerner et system fra netværket.
  • Marker eller bloker eventuelle .exe-filer, der sendes via e-mails, eller brug et anti-spam-filtreringssystem Source .
November 28, 2017