Back to Question Center
0

Semalt Expert giver en overbevisende søgemaskiner Review

1 answers:

Før introduktionen af ​​nettet i rangordning var der søgemaskiner , der primært arbejdede for at hjælpe online-brugere med at finde deres præferenceoplysninger online. Eksisterende programmer som "Archie" og "Gopher" indsamlede oplysninger og holdt oplysningerne om servere, der var forbundet til internettet.

Michael Brown, en topekspert fra Semalt , deler i artiklen nogle overbevisende spørgsmål, der vil bidrage til at øge din SEO-kampagne.

Hvordan søgemaskiner arbejder

Søgemaskiner afhænger helt af webspiders til at hente dokumenter og filer fra internettet - superman logo designs. Webcrawlere arbejder på at gennemgå alle de tilgængelige websider, der findes på internettet, og opbygge en liste over dokumenter og programmer gennem en proces, der kaldes webcrawling.

Web crawlere begynder at indsamle oplysninger fra de mest populære brugte sider og serverne med høj trafik. Ved at besøge et yndlingssted følger edderkopper hvert enkelt link på et websted og indekserer hvert ord på deres sider.

Fødslen af ​​Google Search Engine

Google er en af ​​de toprangerede søgemaskiner, der startede som en akademisk platform. Ifølge en udgivelse, der blev lavet om, hvordan Google blev udviklet, indebærer Lawrence Page og Sergey Brin, at det oprindelige system blev bygget til at bruge to eller tre webcrawlers ad gangen. Hver crawler blev udviklet til at opretholde en omtrentlig 320 forbindelser til websiderne, der kører på en gang.

Google ramte overskrifterne, da de brugte fire edderkopper, og deres system kunne skære på tværs over 99 sider pr. Sekund. I løbet af den tid genererede systemet ca. 600 kilobytes rapporter per sekund. Debut-Google-systemet arbejdede på at levere nogle webadresser til webspiders via en server..For at minimere den maksimale tid, før en online-bruger får deres dokumenter og programmer, havde Google deres domænenavnsserver (DNS).

Ved at se og analysere en HTML-side noterede Google sig om antallet af ord på en side og den specifikke placering af ord. Ord der afspejler meta tags og undertekster blev prioriteret under en brugersøgning. Google Spider blev udviklet til at indeksere ord af største vigtighed uden at indeholde artikler "the", "a" og "an". Andre webcrawlere tager dog en anden tilgang til at indeksere betydelige ord i forhold til Google.

For at gøre søgning oplevelsen fantastisk, anvendte Lycos tilgangen til at spore sætningen inkluderet i metatags og markere de 100 mest anvendte ord. Når det kommer til AltaVista, er tilgangen helt anderledes. Indekseringsprocessen indebærer hvert ord på en side, for ikke at nævne artikler "an," "a" og "the".

Den fremtidige søgning

Ifølge boolske operatører kontrollerer motoren de sætninger og ord, som de indtastes af en bruger. Literal søgning, der virker på at eliminere uønskede søgninger, hjælper med at finde det bedste resultat på nettet. Konceptbaseret søgning er af største vigtighed, når det gælder søgning efter information. Denne forskning arbejder på at bruge statistisk analyse på siderne, der indeholder de sætninger, du er interesseret i.

Påvirkninger af metakoder på websøgning

Metatags spiller en afgørende rolle, når det kommer til indholds marketing . Metatags giver webstedsejere mulighed for at angive konvertering af søgeord og sætninger, der skal indekseres. Edderkopper identificerer metatags, der ikke korrelerer med indholdet og omvendt. Betydningen af ​​metakoder kan ikke snubbedes. De spiller en rolle i identificeringen af ​​de korrekte sætninger, der matcher brugerens søgning.

Websøgemaskiner virker ved at reducere den tid, der kræves for online besøgende til at finde indhold og computerprogrammer. Tidligere har fået værdifulde oplysninger og programmer fra internettet antydet, at du var nødt til at vide, hvordan Veronica og Archie arbejdede. I den moderne verden begrænser et stort antal internetbrugere sig helt til internettet, en nøglefaktor, der har bidraget til væksten af ​​websøgemaskiner.

November 29, 2017