Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvorfor holde sig væk fra Black Hat SEO?

1 answers:

Hver person, der ejer eller bygger et websted, har til hensigt at have det til formål. At blive straffet af anerkendt søgemaskine s er ikke en af ​​dem. SEO har både en god og en mørk side. Blandt de gode SEO-praksis, der overholder reglerne, er skabelsen af ​​relevant og let at finde indhold, der opfylder behovene hos en målgruppe - inca trail trekking permit.

Den mørke side af SEO involverer metoder bedre kendt som "sort hat". De omfatter uetiske aktiviteter, der hjælper med at rangere et websted højt på SERP. De mennesker, der er involveret i sort hat teknikker, forsøger normalt at skære hjørner for at få betydelig trafik uden at sætte sig i arbejde.

Igor Gamanenko, en topspecialist fra Semalt Digital Services, karakteriserer dem på følgende måde:

  • De overholder ikke søgemaskinens regler og forskrifter
  • Dårlig brugeroplevelse
  • Uetisk præsentation af indhold på både visuelle og ikke-visuelle måder

I starten blev det meste af det, der nu anses for at være sort hat, menes at være legitime måder at få trafik og høj rang på SERP'erne. Det var ikke før SEO-fællesskabet opdagede, at deres fortsatte brug satte websteder og mærker i fare..Det undergravede webstedets overordnede kvalitet samt dens relevans på søgeresultatsiden. Fordelene ved at bruge sort hat teknikker er kortvarige og giver begrænsede gevinster i ranking. Desuden, hvis ejeren af ​​webstedet er fundet at bruge sådanne teknikker, tenderer søgemaskiner enten at straffe webstedet eller forbyde det fra at vises i søgemaskinens resultater (hvilket er sjældent). Sanktioner har negative konsekvenser for søgetrafikken samt placeringer. Black hat strategier giver en kortsynet løsning på det problem, som alle virksomheder i øjeblikket står overfor, hvilket er at give relevans til deres kunder løbende i fremtiden.

SEO-eksperter anbefaler, at du bruger en af ​​følgende metoder til at få trafik til webstedet:

Keyword Fyldning

Det indebærer at inddrage så mange af de højordnede nøgleord i webstedets indhold for at øge synligheden og chancen for at blive vist i søgeresultaterne for flere forespørgsler. Når det gøres gør det indholdet unaturligt, og når søgemaskiner finder dette ud, straffer de webstedet, da det underminerer brugernes oplevelsesmål for søgemaskiner.

usynlig tekst

Teknikken indebærer indlejring af en række søgeord på en hvid baggrund, hvilket gør den usynlig for de besøgende. Den sorte hat ved imidlertid, at de edderkopper, der gennemsøger webstedet, finder dem og indekserer dem, hvorfor domænet vises på søgeresultatsiden. Brugere er kun rettet til siden for at finde irrelevant indhold og dermed en dårlig oplevelse.

døråbninger.

Disse er falske destinationsside s, som præsenterer krybspiders og brugere med helt andet indhold og webadresser. De forsøger at manipulere søgemaskinen til at rangere webstedet højere.

Sorte hat strategier, men uetiske, er meget fristende, og det er meget forståeligt, da de har kortsigtede resultater. Men hvis hjemmesiden er opdaget, står den for at tabe mere i sin rangordning, eller endnu værre, forbudt fra SERP'erne.

November 29, 2017