Back to Question Center
0

Semalt Expert: Klipning, Keyword Fyldning, Link Exchange og andre Black Hat SEO Teknikker

1 answers:

Med verdenskiftet søger folk i stigende grad løsninger på deres problemer online. Google forbedrer sin algoritme dagligt. Mange marketingfolk er for tiden afhængige af SEO for at forbedre deres placering. Der er ulovlige, uetiske teknikker, der anvendes af SEO-eksperter. Ved at bruge dem risikerer du dog at få dit domæne på Googles blacklist - sich umziehen perfekt.

Grundlæggende SEO-praksis omfatter ALT-tags, tags med meta description tags og et XML-sitemap til vejledning søgemaskine robotter, når de gennemgår dit indhold. Det anbefales også at bruge unikke titelkoder for hver side. Når du går dybt ind i SEO kaninhullet, kommer du på tværs af praksis, der kan skade din SEO-placering uden nødvendigvis at bringe den trafik du troede, de ville. Disse metoder er kendt som "Blackhat teknikker." Google har sofistikerede Panda og Penguin-algoritmer, som endda kan snuse dem ud. Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, har beskrevet dem nedenfor.

tilsløring

Cloaking er en teknik, der anvendes i sort hat SEO, som består i at narre Google ved at vise det andet indhold og tage brugere til en anden webside i stedet for den, de skulle besøge. Og dette er langt den mest mishandlede SEO teknik. Du opretter f.eks. Kode, som gør Google til at tro, at du omdirigerer trafik til en webside, der indeholder opdateringer af live-kampagner, mens du rent faktisk tager dem til en e-handelsbutik. Google bruger sin algoritme til at opdage disse fejlpraksis. Hvis du er fanget, kan du blive forbudt fra Google eller få vist på den sidste side

Linkudvekslinger

Link Exchange er en anden sort hat SEO praksis, når webmastere udveksler links indbyrdes. I de fleste tilfælde er disse lavkvalitetsrelaterede og uafhængige af indholdsforbindelserne. Mens det plejede at fungere tidligere, er det ikke længere så effektivt. Det er en hurtig måde at få links på kort tid, men det vil ikke forbedre din placering.

Dupliserende indhold

Kopiering af indhold fra andre websteder fungerer ikke længere. Google indekserer kun unikt og nyt indhold. Alt indhold, du kopierer, vil gå i spilde..Så det er bedre at bruge tid på at skabe nyt unikt indhold. Hvis du vil finde ud af, om din WordPress-blog har dublet indhold, skal du gå til www.shoutmeloud.com.

Købsforbindelser

Nogle gange siden brugte websteder til at tilbyde tusindvis af klik for et par dollars. Dette fungerede godt i betragtning af, at det er sagt links bestemme 80% af din rang. Da Google opdaterede sin algoritme, fandt den alle de spammy hjemmesider, der solgte links og straffet dem. Det straffet endda dem, der havde købt disse links.

Keyword stuffing

Keyword stuffing opstår, når du misbruger dit søgeord efter hver anden sætning. Det er ikke dårligt at have autoritet i noget, men gentagelse af søgeordet bliver til enhver tid et øje for dine læsere og gør ondt i din SEO-indsats.

Skjult tekst

Det indebærer at indeholde nøgleord i bunden af ​​din tekst i en lignende farve til din baggrund. Ligesom hvidtekst på en hvid side. Du kan narre mennesker, men du kan ikke narre Googles bots. De går gennem din kildekode for at kontrollere skjult tekst. De kan straffe dig for at forsøge at lyve for dem.

Link gårde

Har du nogensinde besøgt en webside, der kun var fuld af links? Link gårde er websteder, der er hostet med det formål at udveksle links. Google er imod denne ide. Du er enig i, at opholder sig væk fra dem, er sikrere end at blive straffet. Gør du ikke?

Spinning af artikler

Dette kopierer indhold fra et andet websted og bruger software til at replikere artiklen. Brug af automatiseret indholdsgenerationssoftware falder også under denne kategori. Mens du kan narre søgemaskiner, vil dit publikum ikke nyde det spammede indhold.

Overoptimering

De siger for meget af noget er giftigt. Vidste du, at over optimering af dit indhold til SEO virker imod dig?

Lav kvalitet og irrelevant indhold

Selvom du ikke mister rangering fra spundet og lav kvalitet, vil du miste besøgende. Sådan indhold vil sende dem væk, og Google vil se dette.

Der er mange "eksperter" på internettet, der rådgiver om forskellige SEO teknikker. Pas på, hvilke teknikker du bruger. Som en tommelfingerregel kan du aldrig gå galt med Googles webmasterværktøjer.

November 29, 2017