Back to Question Center
0

Semalt Expert om fjernelse af Ghosthenvisninger fra Google Analytics

1 answers:

Google Analytics-brugere fortsætter med at bekæmpe det med falske henvisninger truende. Enhver spammy-udseende, ulige henvisning skal hurtigt fjernes i en Google Analytics-konto. Henvisningsspams har indflydelse på skævdata i GA-konti og i værste fald scenarier beskadiger et websteds omdømme.

I den forbindelse fremhæver Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , hvordan spam henvisninger kan fjernes fra Google Analytics - staccionata colorata per bambini.

Hvor skadeligt er spøgelseshenvisninger?

For det første ødelægger spam spam GA-data. Store virksomheder, der modtager tusindvis af besøg hver dag, kan undlade at lægge mærke til de dramatiske ændringer, der opleves af mindre virksomheder forårsaget af henvisningspost. Spøgelsesreferencer har typisk 100% afvisningshastighed og meget lidt tid på websiden. Hvis en ejeren af ​​webstedet får færre trafik, er de falske data derfor mere tilbøjelige til at skelne Google Analytics-rapporter.

For det andet forsøger de fleste spøgelseshenvisninger at sende trafik til deres spamwebsites for at forbedre egne SEO-placeringer. Normalt omdirigerer disse risikable websteder en besøgende til en marketing svindel, websider, der indeholder malware eller en mistanke om e-handelswebsted. Internetbrugere bør undgå at klikke på disse webadresser.

Endelig kan spøgelsessteder i ekstreme tilfælde ramme en hjemmeside som spamreferencer. En svindler, der ønsker at sende almindelig trafik, kan gøre det ved blot at redigere navnet på spam-URL'en, herunder den for offeret, da spøgelseshenvisninger aldrig kan godkendes.

Der er to kategorier af henvisningspost - spøgelses- og ikke-spøgelseshenvisninger. Artiklen fremhæver deres forskelle såvel som hvordan de kan elimineres.

Fjernelse af spøgelseshenvisninger

Spøgelseshenvisningerne sker i situationer, hvor en svindler aldrig har besøgt et websted, men tricks GA til at tænke ellers. Det opnås ved at sende spammy information direkte til GA. Følg de skitserede trin for at eliminere spøgelseshenvisninger . Webstedsejere skal bruge vertikalt spring til at fjerne spøgelseshenvisninger.

Først skal der oprettes en ny visning af GA. På det vertikale spring er dette opnået i admin sektionen. Spøgelseshenvisningerne filtreres ved at tillade kun gyldige værtsnavne at passere gennem et filter. Gyldige værtsnavne henviser til den, der tilhører en webstedsindehaver, såsom hjemmesidenes webadresse.

På det vertikale spring skal du navigere i GA-publikumsafsnittet, klikke på Teknologi og derefter Netværk for at oprette de gyldige brugernavne. Alle værtsnavne kan fanges ved at indstille dataintervallet til et år og skifte den primære dimension til et værtsnavn.

Før datafiltrering skal brugerne oprette et afsnit for at teste det på historiske data. Filtrerede visninger begynder dog at indsamle data efter anvendelse af et filter. Det kan aldrig ændre historiske data. Dette forklarer betydningen af ​​testfiltre.

Fjernelse af ikke-spøgelses spam

Ikke-spøgelses henvisning spam er robotter, der besøger et websted. Desuden kan disse henvisninger spam ikke elimineres ved filtreringsmetode ovenfor. For at fjerne spam uden spam, skal der oprettes et andet filter.

For at bestemme de afsnit, hvor henvisningerne skal blokeres, skal du gå til Opkøb i Google Analytics. Vælg Alle trafik og derefter henvisninger. Den sekundære dimension skal ændres til "værtsnavn". Det vil blive fastslået, at positive henvisninger indeholder korrekte værtsnavne. Webstedsejere bør fortsætte med at kontrollere deres GA regelmæssigt for nye spøgelseshenvisninger, da nye bots pop op hver gang.

November 29, 2017