Back to Question Center
0

Semalt Expert Outlines Forskellen mellem 301 Omdirigeringer Og 302 Omdirigeringer

1 answers:

Om webservere serverer forskellige websider eller statuskoderne er skrevet og genereret til forskellige tjenester, er et af de mest almindelige problemer koden 200. Det betyder, at siden eller din webkilde omdirigeres til noget dumt og hackere kan være villige til at trænge ind på dit websted og angribe dit system. En anden fælles statuskode er 301, mens 302 og 404 ses også nu og da. Selvfølgelig skal du være på udkig efter nogle tips om, hvordan man undgår dem. Når dine websider omdirigeres med omdirigeringer på serverniveau, kan du begynde at se 300-koden - plugins gratis para wordpress.

301 er en permanent omdirigering, mens 302 er en midlertidig omdirigering, hvilket betyder at du kan slippe af med 302, hvis du tager hånd om et par ting, der er angivet her af Customer Success Manager for Semalt , Michael Brown.

Hvornår og hvordan man bruger omdirigering 301 ?

301-omdirigering er altid permanent, og det er det, vi tidligere har sagt. Det fortæller søgemaskinen s, at en side er blevet flyttet, fjernet eller slettet, sandsynligvis på grund af nogle design eller indholdskvalitetsproblemer. Denne kode kan ændre hele strukturen og betydningen af ​​dit websted, ødelægge sit ry i øjnene af søgemaskiner..Mange mennesker lider af denne fejl og bør bruge hvide hat SEO teknikker for at forhindre dens ankomst i stor udstrækning.

Det er beklageligt, at forskellige webdesignfirmaer ikke kan hjælpe dig med at slippe af med 301 omdirigeringer. I stedet bruger de metatags og 302 server-omdirigering for at sikre deres kunders websteder sikkert. Lad mig her fortælle dig, at det er en farlig praksis, og søgemaskiner vil ikke godkende nogen af ​​omdirigeringsstrategierne.

Fra et SEO-synspunkt kan 301-omdirigeringer ikke få dit websted til den popularitet og synlighed, du måske har forventet på internettet. Og hvis du ikke er opmærksom på dette problem og ikke løser det så tidligt som muligt, skal du muligvis ændre dit domænenavn og overføre dine artikler fra et websted til et andet. Stol på mig, dette kunne være en hektisk proces og kan føre dig til at miste dit websteds rækker i søgemaskinens resultater.

Hvorfor skal du bruge omdirigering 302 ?

En af de primære årsager til at bruge 302-omdirigering er at holde de dårlige webadresser permanent indekserede i søgemaskinens resultater. Hvis du for eksempel har udviklet en voksenwebsite og ønskede at lede din hjemmeside til en anden webadresse, kan du bruge denne 302 omdirigering med mange parametre og sessiondata. Når søgemaskinerne henter din hjemmeside-URL, bør du ikke bekymre dig, da de ikke genkender sine sider og indholdet der er skrevet inde. De kan definere dit websted som sikkert. Med andre ord kan vi sige, at du vil have søgemaskiner til at indeksere dit websted som xyz.com snarere end abc.com, og det er kun muligt med 302 omdirigeringer.

Ved brug af 302 omdirigeringer skal du ikke sende dine besøgende til ukendte eller mistænkelige websteder. Det er også vigtigt ikke at omdirigere dine seere til de samme sider igen og igen, da de måske bliver trætte og lukker vinduerne og blokerer dine websteder for livet.

November 29, 2017