Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan får du kun vist mobiltrafik

1 answers:

Google Analytics-profilfiltre er fordelagtige på mange måder. Den allerførste fordel er, at vi kan inkludere eller ekskludere data fra vores rapporter baseret på vores krav og typen af ​​parametre.

Du vil måske se eller fjerne data fra mobiltrafik, nogle bestemte domæner eller et bestemt sted. Oliver King, den førende ekspert fra Semalt , sikrer, at alle disse ting kan gøres nemt med din Google Analytics-konto.

Googles profilfilter kan defineres som det særlige filter, der bruges til at ændre eller begrænse dataene i dit Google Analytics-dashboard. Det er således muligt for dig at foretage ændringer i dine data og sikre sikkerheden og troværdigheden af ​​dit websted på internettet - jackpot grand casino bonus codes.

Med andre ord kan vi sige, at Google Analytics-profilfiltre kan hjælpe med at oprette et sæt rapporter, der viser nøjagtige data og pålidelige oplysninger om kilder og IP-adresser til din trafik. Uanset om du får dine synspunkter fra pc'en eller de mobile enheder, vil profilfiltrene kun give dig de pålidelige oplysninger. Det er muligt at anvende Google Analytics-profilfiltre i forskellige situationer, når du har bygget dem fuldt ud.

Trin 1 - Du skal have en masterprofil

Det første skridt er at have en masterprofil, før du kommer i gang. Hvis du endnu ikke har oprettet den profil, kan du aldrig få en ide om, hvor trafikken på dit websted kommer fra. Din masterprofil indeholder alle oplysninger om din webtrafik og hvor du skal bruge det meste af din tid. Hvis du har brugt Google Analytics i lang tid, er det tid til at overvåge aktiviteterne på dit websted ved at oprette en mastergrofil. Det er nemt at oprette og give dig kvalitetsresultater.

Trin 2 - Opret en ny profil

Hvis du ikke har oprettet en profil. Her skal vi fortælle dig, hvordan du opbygger profilfiltrene øjeblikkeligt. Klik på afsnittet Administrer i din Google Analytics-konto, og vælg fanen Profiler, efterfulgt af at klikke på ikonet Ny profil for at komme i gang.

Trin 3 - Opret et profilfilter

Når du har oprettet en profil og gennemført alle sine sektioner, er det næste trin at klikke på ikonet Mobilbrugere og oprette filtre ved at klikke på sektionen Filtre. Her kan du oprette en række filtre baseret på dine krav og begynde at evaluere din websteds trafik såvel som dens kvalitet.

Google Analytics mobilfiltrerede profiler i aktion

Omkring tre år siden var masser af trafik, der besøgte Crazy Egg-bloggen, gennem mobile enheder. Den mest foruroligende ting, at kun seks procent af e-mail-abonnenterne besøgte hjemmesiden ved hjælp af deres mobiler. Desuden lagrede mobiler i stor udstrækning i områder som afvisningshastighed og tid på stedet. Det betyder, at mange mennesker besøgte webstedet, men de brugte kun få sekunder på websiderne. Derfor foretrak virksomheden at omdanne og genskabe Google Analytics-profilfilteret for at sikre dets synlighed og troværdighed på internettet. De nye responsive WordPress-temaer blev udviklet for at sikre, at brugerne får kvalitetsresultaterne.

November 29, 2017