Back to Question Center
0

Semalt Expert - SEO Eksperter du skal vinde en konkurrence

1 answers:

Hvilken SEO kender du? For de fleste er der kun en. Men i virkeligheden kan søgemaskineoptimering kategoriseres i forskellige grene. Faktisk kan forskellen mellem disse underkategorier gå langt for at hjælpe dig med at forstå, hvad dit websted har brug for til bedre placering - casino online playtech. Husk at du skal bruge alle typer SEO, da hver er vigtig på sin egen unikke måde.

Frank Abagnale, kundesucceschef for Semalt , definerer de SEO-eksperter, du skal gnide skuldre med.

Ekspert på side

Dette er go-to-fyren, når du skal finde en balance mellem på sideindhold, webstedsstruktur og HTML-aspektet på hjemmesiden. Når du engagerer denne person, vil dit indhold være solidt, omfattende og informativt, for ikke at nævne den ideelle formatering, der bliver tydelig. For at tilføje dette indeholder ekspert på side en lydwebadressestruktur plus højkvalitets indgående og udgående links. Selvfølgelig vil fyren nemt vurdere dit websites svagheder og styrker med en enkel revision.

Ekspert på side

Spørg off-page SEO ekspert om kvalitetsforbindelser, og han / hun vil fortælle dig, at disse er nogle få. Ikke desto mindre, gennem deres ekspertise, vil de stadig få dem til dig. Endnu bedre kan de endda finde ud af, hvor konkurrencen får disse links fra..Som om det ikke var godt nok, vil den off-side SEO ekspert udnytte dine sociale medier konti til at gøre arbejdet for dig. For dem, hvis dit websted ikke ses, så gør de ikke deres job rigtigt.

Content guruen

Ring til ordet sms eller tastaturkriger, hvis du vil. De har bare en evne til at lave ord, taler det. Mens du teknisk set kan tænke på dem som on-page SEO-eksperter, fordi de selvfølgelig kommer op med nyt, informativt indhold, bruger de timer og timer til at identificere de ideelle søgeord til at basere deres indhold på. Uanset hvilken niche du arbejder på, leverer denne guru altid.

Den tekniske SEO-ekspert

Google og andre søgemaskiner frigiver jævnligt søgalgoritmer, der ændrer SEO-spillet. Når en sådan opdatering er annonceret, vil du have brug for den tekniske SEO-ekspert på din side. Hvis (Gud forbyder) din hjemmeside er påvirket af den nyeste Google-algoritme, kan den falde fra den første side af et søgeresultat, og det vil tage tid at genoprette og komme tilbage til den første side. Det er her, den tekniske SEO-ekspert kommer til din redning. De hjælper dig med at rangere højt for konkurrencedygtige søgeord, der resulterer i flere konverteringer og salg. Du kan regne med dem for at gøre dit websted tåbeligt fra hindrende algoritmer af søgemaskiner.

Analytikeren fyren

Analytikeren er den ekspert, der bruger timer gennem de data, der leveres eller indsamles fra forskellige webovervågningsværktøjer. Når dit websites placering for et bestemt søgeord falder, eller når en algoritme anvendes, er det de analytiske eksperter, der ved, hvad der skete, og hvad der skal afhjælpes.

Som du har bemærket SEO er en holdindsats. Når et team af eksperter lægger hovedet sammen, er fyrværkeri enestående. Styrkerne kombineres og svagheder negeres.

November 29, 2017