Back to Question Center
0

Semalt Expert Talking om backlinks typer

1 answers:

Internettet præsenterer en platform for mange aktiviteter. I tilfælde af e-handel kan man udføre flere digitale marketing opgaver til deres hjemmeside. De fleste webmastere er afhængige af digitale markedsføringskompetencer som content marketing samt Social Media Marketing (SMM). Som folk fortsætter med at udføre deres marketingopgaver, lever folk stadig op til deres aspekter ved at holde deres hjemmesider levende.

Search Engine Optimization SEO ) er en digital marketing teknik, der er afhængig af at placere en hjemmeside på søgemaskinerne til bestemte favoriserer - tavolo interattivo per bambini bib. SEO bruger digitale markedsføringsmetoder såsom søgeord forskning, indhold skabelse samt backlinking. Backlinking er en effektiv SEO-strategi , som kan være meget nyttig. Når du udfører SEO til din virksomhed, er det vigtigt at kende de forskellige typer backlinks til stede for enhver online-transaktion.

Nogle af tilbagekoblingstyperne findes i denne retningslinje fra kundesucceschefen for Semalt , Max Bell:

Nofollow og gør-follow backlinks

Sommetider kan du få et backlink fra et websted eller domæne ved hjælp af en simpel forespørgselsstreng..I dette tilfælde kan en "rel" -attribut på Google bestemme typen af ​​backlink, som du bruger på dit websted. Do-follow links kan hjælpe din websteds rangering i Google søgemaskinen hurtigt. Du kan dog have nogle problemer, mens du bruger nogle ikke-følgede links, især på Google. Disse backlinks har deres fordel på algoritmen for andre søgemaskiner som Bing eller Yahoo.

Natural og SEO links

Når du udfører SEO, er det godt at overveje kilden til links. Naturlige links er dem, der stammer fra legitime kilder. Backlinks kan give din hjemmeside en god kilde til trafik samt gøre webstedet opnå en positiv rangordning fordel i søgemaskinerne. Unaturlige SEO links kan gøre et websted modtage strenge straffe i søgekonsollen. Disse links kommer fra black hat SEO agenturer, som lover betalte backlinks for at rangere et websted hurtigt. Undgå sådanne links, fordi de kan føre til deindexering af dit websted fra SERP'erne.

Levetid eller lejede links

Kilden til backlinks er altid vigtig. Legitimt erhvervede links giver chancen for mere, hvilket giver et livsforsyning af backlinks. Dette aspekt er det koncept, som succesfulde virksomheder bruger til at få deres succes. Lejede links stammer fra kilder som de betalte links. Disse backlinks udgør til alle de andre links, der har en fælles kilde, henvisnings spam-domæner. De kan være en bottrafik, der ikke gør noget salg.

Konklusion

Search Engine Optimization er en vigtig teknik til at udføre online aktiviteter. For eksempel giver SEO mulighed for at personer har mange kilder til kunder online såvel som at få andre besøgende fra mange hjørner over nettet. SEO sker via mange måder og procedurer. I enhver SEO praksis er backlinks et dagligdagssamfund, som webmastere kan finde i deres internetmarkedsplaner. I

November 29, 2017