Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tidsbesparende problemer på 6 typer af negativ SEO

1 answers:

I dag udvikles mange hjemmesider, og det er blevet svært for os at skelne mellem hvid hat SEO og sort hat SEO . Negativ SEO er noget, du bør være bekymret for, da det ikke er en sikker strategi for at få de ønskede resultater. Det ville ikke være forkert at sige, at negativ SEO har mange trusler, og du kan lade søgemaskinen få dit websted forbudt i en levetid.

Her har Jason Adler, kundesucceschefen for Semalt , snakket om seks typer af negativ SEO til at passe på.

Før vi går ind i detaljerne i stillingen, lad mig her fortælle dig, at negativ SEO er et sæt strategier, der bruges til at reducere konkurrentens rækker, så dit eget websted får gode rækker i søgemaskinens resultater - 205 55 r16 summer tyre test. Ofte bygger folk unaturlige links, genudgiver indholdet og ændrer webstedets udsigter for at skabe problemer for webmaster. Negativ SEO ville ikke tabe din rang pludselig. I stedet vil det tage lidt tid, før dit websted er forsvundet fra søgemaskinens resultater.

Link gårde

Et par spamforbindelser kan ikke skade en hjemmeside. Derfor bruger forskellige mennesker linkforbindelser til at generere links i et betydeligt antal. De får sådanne links fra sammenkoblede websteder og får dem tilpasset med de upassende websteder. For et par måneder siden mistede et websted sin rang på grund af linket gården, og ejeren fjernede tusindvis af links med ankerteksterne, som blev indsendt af sine konkurrenter. Det er muligt at forhindre negative SEO-angreb. Til dette skal du spore backlinks på dit websted og overvåge webstedets vækst med jævne mellemrum.

Skrabning

Skrabning er hvor dine artikler kopieres fra andre hjemmesider, og det skaber problemer med dobbelt indhold på tværs af internettet. Når Google opdager, at mange artikler er til stede med samme tekst, kan det skade dit websites placering. Ofte er søgemaskinerne kloge nok til at finde de originale artikler, der blev offentliggjort. Copyscape er et glimrende værktøj til at forhindre skrabning i stor udstrækning. Du skal få sin premium version og finde forekomster af overlapning en gang i en uge. Du bør forsøge at finde ud af, hvor dine artikler udgives og få dem fjernet til enhver pris.

Kraftig gennemsøgning

Der er tidspunkter, hvor du vil være desperat for at vide, hvem dine konkurrenter er, og hvor hurtigt deres websites er placeret. Det er alt et krav om kravling og kan tage lidt tid. Du bør aldrig gennemgå dine websider kraftigt, da det kan have en negativ indvirkning på dit websteds overordnede ydeevne. Hvis du bemærker, at dit websted har arbejdet langsomt, skal du kontakte hostingfirmaet eller en webmaster for nyttige forslag og tips.

Indholdsmodifikation

Indholdsmodifikation, omskrivning og spinding er ikke en god idé. Det er et kort stykke og kan ikke give dig de ønskede resultater. Det meste af indholdet, der er omskrevet eller spundet, betragtes som spam. Hvis du søger for at undgå sort hat SEO eller negativ SEO, er det obligatorisk, at du skriver nyt indhold og nyder et websted med høj autoritet. Du bør ikke ændre dit indhold for backlinks skyld, da Google kan blacklist dit websted.

Få webstedet de-indekseret

Der er ikke behov for at få dit websted de-indekseret igen og igen. Selv de små ændringer i robots.txt kan efterlade evigtvarende indtryk. Du bør regelmæssigt kontrollere links og backlinks på dit websted for at sikre dets kvalitet. Rank Tracker er et godt værktøj, der kan bruges til at teste de automatiske links til dine websider. Du kan downloade og installere dette værktøj for at få daglige eller ugentlige opdateringer.

Hacking hjemmesiden

Hvis angriberne forsøger at stjæle dine personlige oplysninger, kan de prøve deres bedste for at skade din søgemaskineoptimering. Alt dette kan ødelægge dit websites omdømme og søgemaskine placeringer. Derfor skal du følge Googles tips, da det vil beskytte alle brugere mod hackere. Negativ SEO kan ske med din hjemmeside, hvis du ikke er opmærksom på beskyttelsen af ​​dine online data.

November 29, 2017