Back to Question Center
0

Semalt Expert Uddyber På Typer Søgeord For SEO

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at nøgleord spiller en afgørende rolle for, hvordan dit indhold eller dit websted rangeres i søgemaskinens resultater.

Der findes forskellige typer søgeord, men de mest almindelige er blevet diskuteret nedenfor af Ross Barber, kundesucceschefen for Semalt .

Short-tail søgeord

Short-tail søgeord er de søgeord, der indeholder korte ord, sætninger og varianter. De er mere generiske og bedre end de lange hale søgeord og kan bruges i alle typer artikler - bins for moving. For eksempel, når nogen skriver om et skomærke, kan han skrive ordet "sko" eller "fodtøj" flere gange i hele teksten. Hvis du vil have det bedste sted på Google, skal du bruge korthalsede søgeord i alle dine artikler. Størstedelen af ​​disse søgeord sikrer, at trafikken af ​​høj kvalitet opnås, fordi deres konverteringsfrekvens er lavere end de fokuserede søgeord.

Langsvage søgeord

I modsætning til korte hale nøgleord består langhalseordene af to til tre ord og er mere specifikke og trafikorienterede. For eksempel er "pink sko til kvinder" et langt hale søgeord og kan bruges af sko mærker eller fodtøj butikker online. Hvis nogen skriver i søgemaskiner, vil han sikkert se dine sider, hvis du har nøjagtigt rangeret dette søgeord. Sammenlignet med korthale nøgleordene er de lange hale nøgleord nem at bruge, og de kan opdeles i forskellige sætninger for bedre resultater. Omregningskurserne for de lange hale nøgleord øges væsentligt, hvis du bruger dem i form af fragmenter, sætninger og varianter..Sørg for, at du ikke bruger det samme søgeord i mere end to indholdsstykker, da det kan sænke dit websites antal visninger.

Branded søgeord

Brandede søgeord er de søgeord, der måske eller måske ikke indeholder sætninger af din virksomhed eller mærke. Hvis nogen søger et mærke som Apple, skriver han det i Google-søgemaskinen, og hvis du har rangeret et lignende søgeord, er der chancer for, at dit websted bliver synligt for ham. Hvis du vil have god rang i søgemaskinens resultater, skal du bruge branded søgeord, da de øger dit brands bevidsthed blandt de besøgende. Sørg for at du inkludere sætninger og varianter med dit mærke, og dit mål skal være at få nummer én placering i søgemaskinens resultater.

Non-branded søgeord

Ikke-brandede søgeord indeholder ikke navne på din virksomhed. De sigter mod at tiltrække flere og flere mennesker mod dit mærke og bør bruges på sociale medier i et stort antal. De er helt forskellige fra de brandede søgeord og bør placeres godt, så flere og flere mennesker bliver tiltrukket af din hjemmeside.

Udledte søgeord

Disse søgeord er også kendt som geografiske nøgleord eller geo søgeord. De indeholder lokalnavne og relevante sætninger. For eksempel kan du skrive "røde sko i London." Her giver du dine læsere ideen om, at din virksomhed er placeret i London, og det handler om røde sko til mænd, kvinder og børn.

Sæsonbestemte søgeord

Sæsonbestemte søgeord er de søgeord, der bruges i jul, halloween, påske eller en anden sæson. De bliver let rangeret i disse dage og kan sikre, at du får mere salg online.

Fejlstavede nøgleord

Forskellige mennesker laver stavefejl eller skriver variationer, mens de skriver i sætninger i søgemaskinebokse. For eksempel skriver amerikanere "favorit", mens europæere og canadiere kalder det "favorit". Du kan rangordne disse stavede nøgleord for at køre meget trafik til dine websider.

November 29, 2017