Back to Question Center
0

Semalt Expert ved, hvordan man fjerner henvisningspam fra irriterende domæner

1 answers:

Henvisningspost har eksisteret i flere måneder og har ødelagt et stort antal hjemmesider. Har du for nylig kontrolleret Google Analytics-kontoen og fundet noget mærkeligt der? I de seneste måneder har Darodar, iLoveVitaly og Blackhatworth skadet mange websteder. Deres henvisningstrafik er altid falsk og ufuldstændig. I dag skal vi fortælle dig nogle få metoder til at blokere henvisningsspam i Google Analytics og Darodar. Henvisning spam har eksisteret i flere måneder, og du skal have hørt meget om det på internettet. For at være ærlig er det et trick at få dit websted falsk trafik og ødelægge sin rang i søgemaskinens resultater - plumbing services near me.

Det er obligatorisk at blokere Analytics-henvisningspost. Til dette skal du følge disse enkle, men fantastiske trin, der er fastsat af Artem Abgarian, en førende professionel fra Semalt .

#Step 1: Saml liste over spam-underdomæner og domæne

Det første skridt er at kompilere listen over spam-domæner og underdomæner. Du bør lave en liste over de domæner, der sender dig falske henvisnings hits. Prøv dit bedste for at nævne alle de domæner, der er offer for dette problem. Når du har gjort det, kan du nemt blokere deres IP-adresser og tilpasse dine Google Analytics-statistikker.

#Step 2: Eksklusive Bots

Det er vigtigt at udelukke alle bots, mens du forbereder en liste over henvisningspost. Der er intet at forveksle med, da bots er forskellige ting, og henvisninger spam er noget andet..Inde i din Google Analytics-konto skal du vælge indstillingen Visninger for at udelukke bots fra listen. Dernæst skal du rulle ned og sørge for at du har fjernet alle de gode bots fra denne liste.

#Step 3: Opret kopieringsvisninger

Lad mig her fortælle dig, at dette trin er valgfrit. Det betyder, at du kan gøre det eller ej, og det afhænger af dine krav og forståelse af henvisningspost. Hvis du vil oprette kopieringsvisninger, skal du oprette filtre og deres flere kopier i din Google Analytics-konto. Vælg de domæner og underdomæner, der modtager falske visninger, og opret flere kopier for alle disse domæner.

#Step 4: Opret filtre for at blokere henvisningsdomæner

Det er nemt at oprette filtre for at blokere henvisningsdomæner. Hvis du har flere domæner og ønsker at oprette flere filtre, er denne mulighed ret for dig. Det kan ikke være muligt at oprette separate filtre for alle underdomæner. Gå til sektionen Alle filtre og navngiv de filtre. Vælg indstillingen Filtertyper og ekskluder robotterne og fortsæt med at oprette forskellige filtre til forskellige domæner.

#Step 5: Vent, før du bekræfter, at henvisningstrafikken er blokeret

Når du har fulgt ovenstående trin, skal du vente i et stykke tid for at bekræfte, om henvisningspost er blokeret eller ej. Du vil kunne se forbedringer i dine Google Analytics-statistikker. Når filtre er oprettet, bliver henvisningsspammen automatisk fjernet fra dit websted.

Endelige tanker

Før vi afslutter dette emne, har vi præsenteret en liste over spam-domæner for at få en ide om at du skal være miles væk fra blackhatworth.com, econom.com, darodar.com, ilovevitaly.com, bestwebsiteawards.com. Hvis din hjemmeside viser 100% afvisningsprocent, kan du ændre indstillingerne i din Google Analytics-konto.

November 29, 2017