Back to Question Center
0

Semalt Expert ved, hvordan man frigiver Google Analytics fra støj

1 answers:

Gennemførelse af metodologiske revisioner af Google Analytics er meget vigtigt. Ved at fortsætte, Ivan Konovalov, en topekspert fra Semalt , vil du fortælle, hvordan du kan slippe af med støj med nogle grundlæggende filtre.

Google Analytics er en af ​​de mest kraftfulde platforme for at få indsigt og værdifulde oplysninger om dine hjemmesider. Alle af dem kan direkte eller indirekte påvirke din virksomheds vækst. Før du graver nogle af dragterne, skal du lave nogle vigtige beslutninger og vælge de pålidelige kilder til at slippe af med støj.

Det er sikkert at sige, at filtrering af støj fra Google Analytics er signifikant - net web reporting tools open source. Du bør ofte foretage nogle ændringer i dine data og finde nogle måder at filtrere støj på. Plus, du bør finde ud af, hvilken type trafik dit websted modtager, og hvordan du opretholder dets kvalitet. At lave en række hjemmesider er let, men det er langt sværere at håndtere mange synspunkter og sikre, at dit website modtager kvalitets hits. Du kan også få svært ved at håndtere konto strukturer og kræve en persons hjælp i denne henseende. Nogle ting er imidlertid vigtige for os alle.

Introduktion til Google Analytics-filtre

Google Analytics-filtre, som det er klart med dets navn, giver os mulighed for at ændre og begrænse dataene. Normalt kan dette ses i sektionen for sidevisninger. Google Analytics har sin egen grænseflade, så brugerne kan oprette flere filtre, der passer mest til dem..Hvert filter har sine funktioner og bruger filtre. Du kan ekskludere eller medtage de specifikke data. Plus, du kan også oprette brugerdefinerede filtre, der implementeres på grundlag af ordrer, de er blevet nævnt i afsnittet Assign Filter.

Slip af støj med grundlæggende filtre

Det er vigtigt at anvende filtre til dine synspunkter, da det påvirker indgående og udgående data. Du kan gendanne de filtrerede filer og sæt informationer et eller andet sted på din computer.

Men før du gør det, skal du huske på følgende ting:

1. Eksklusive et internt IP-filter

Du skal fjerne visninger fra din organisation for at sikre kvaliteten af ​​din trafik. Næsten alle etablerede virksomheder gør det og ændrer deres data nu og da. Besøgene, der kommer direkte fra dit kontor, er langt mere forskellige fra besøg af eksterne kilder. Du kan kun udelukke de interne IP-adresser fra visningsafsnittet i Google Analytics. Det er også muligt at anvende forskellige filtre på netværk med et par IP-adresser. Hvis din hjemmeside er forholdsvis stor, og du bruger Google Manager-funktionen, skal du stoppe med at sende visninger til dine websteder, der er blevet ændret i Google Manager med bestemte regler og makroer.

2. Filtre med små bogstaver og en kampagneattribut

Du skal tvinge småfiltre på kampagner og deres attributter til kvalitetsresultater. Når du bruger en mærkningsparameter til at oprette en brugerdefineret webadresse til webkampagnen, skal du navngive hver parameter baseret på dets tilhørertype og det filter, der er oprettet til det. For eksempel kan du navngive et filter som LinkedIn og begynde at modtage trafik direkte fra det sociale mediewebsted.

Konklusion

Disse er nogle meget grundlæggende filter ideer til at slippe af med støj. Forhåbentlig vil du få tilstrækkelig information fra disse ideer og kan opretholde kvaliteten og troværdigheden af ​​dit websted.

November 29, 2017